1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 عنوان دلدرد کودک4ساله 80 بازدید | 15 پست دخترم حدود یکساله ک ماهی سه چهار بار دلدرد میگیره دلدردم بعد چند دقیقه یا نهایت یساعت خوب میشه صدبارم دکتر بردمش سونو و ازمایش الان جدیدا بیشتر شده دلدردش 1403/05/13 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 شایدتظاهرمیکنه ب درد ک توجه کنی بهش.صورتش یا عکس العملی داره موقع درد ک متوجه شی خودت!؟ شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 شایدتظاهرمیکنه ب درد ک توجه کنی بهش.صورتش یا عکس العملی داره موقع درد ک متوجه شی خودت!؟ نه واقعا دلدرد میگیره اصلا وقتی دلش درد میگیره قبل اینکه بخاد بگه من میفهمم دلشو میگیره
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 نه واقعا دلدرد میگیره اصلا وقتی دلش درد میگیره قبل اینکه بخاد بگه من میفهمم دلشو میگیره معده اش شاید.حواست ی مدت بهش بده.شاید شیرمیخوره یابعصی غداهابهش نمیسازه.اگه سوتوبردی و چیزیش نیس حتمامعدشه.ب تغذیه دفقت کن.تاقلقش دستت بیادزمان میبره شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 معده اش شاید.حواست ی مدت بهش بده.شاید شیرمیخوره یابعصی غداهابهش نمیسازه.اگه سوتوبردی و چیزیش نیس حتم ... الان یکساله بخدا دیکه خودم مشکل اعصاب پیدا کردم بس که درگیر این دلدردشم
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 الان یکساله بخدا دیکه خودم مشکل اعصاب پیدا کردم بس که درگیر این دلدردشم فقط ب غذاهای کمکی ک میدی حواست جمع کن.ببین بعدکدوم غذا دل دردمیگیره.اینکارانجام بده.الکی هم مشکلدارنکن بچهرو. شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 فقط ب غذاهای کمکی ک میدی حواست جمع کن.ببین بعدکدوم غذا دل دردمیگیره.اینکارانجام بده.الکی هم مشکلدارن ... کلا لبنیات بهش نمیدم غذا هم دقت کردم هردفعه ک دلدرد گرفته ی غذا خورده
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 کلا لبنیات بهش نمیدم غذا هم دقت کردم هردفعه ک دلدرد گرفته ی غذا خورده اون غذا رونده.چرالبنیات نمیدی!؟ شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 یکماه پیش یه ویروسی گرفت ازاونموقع دیگه دلدردش بیشتر شده و مدفوعش مخاطی
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 اون غذا رونده.چرالبنیات نمیدی!؟ دکتر گف بهش نده
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 اون غذا رونده.چرالبنیات نمیدی!؟ ن میگم یه غذا نبوده هرسری ی غذای متفاوت بوده
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 دکتر گف بهش نده میگم آخه سن رشد.استخوناش درحال رشد.حداقل ویتامیناش بده شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 میگم آخه سن رشد.استخوناش درحال رشد.حداقل ویتامیناش بده نمیدونم والله دکتر ک گف منم ترسیدم بدم بهس
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3944 نمیدونم والله دکتر ک گف منم ترسیدم بدم بهس زیاد این دست واون دست نکن بچه رو.یه پزشک متخصص ببرش همیشه.من پسرم تادوسالگیش هرماه همزمان با مرکزبهداشت ک میبردم دکترمتخصصم میبردم داروهای تقویتی ومکمل رو میگرفتم و میخوروندمش...پسرمنم زیاد ادا ریخت.تا الان ک ۵ سالشه.کمی شکمش دستمال گرم بزار یا بادکترمشورت کن با کرم های خاصی ک مخصوص بچه هاش دورنافش چرب کن.شایدسردی میکنه.نگرانم نباش.این روزات اونقدرسریع بگذره ک یادتم نیادکی گذشت شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
1399jananam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 96 زیاد این دست واون دست نکن بچه رو.یه پزشک متخصص ببرش همیشه.من پسرم تادوسالگیش هرماه همزمان با مرکزبهد ... فردا قراره ببرمش متخصص گوارش کودکان ببینم چی میگه ازمایش مدفوع و کشت مدفوع و انگلمداده حالا فردا جوابشو بگیرم ببرم ببینم چی میگه