2777
2789
عنوان

دلدرد کودک4ساله

78 بازدید | 15 پست

دخترم حدود یکساله ک ماهی سه چهار بار دلدرد میگیره دلدردم بعد چند دقیقه یا نهایت یساعت خوب میشه صدبارم دکتر بردمش سونو و ازمایش الان جدیدا بیشتر شده دلدردش 

شایدتظاهرمیکنه ب درد ک توجه کنی بهش.صورتش یا عکس العملی داره موقع درد ک متوجه شی خودت!؟

نه واقعا دلدرد میگیره اصلا وقتی دلش درد میگیره قبل اینکه بخاد بگه من میفهمم دلشو میگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا دلدرد میگیره اصلا وقتی دلش درد میگیره قبل اینکه بخاد بگه من میفهمم دلشو میگیره

معده اش شاید.حواست ی مدت بهش بده.شاید شیرمیخوره یابعصی غداهابهش نمیسازه.اگه سوتوبردی و چیزیش نیس حتمامعدشه.ب تغذیه دف

قت کن.تاقلقش دستت بیادزمان میبره

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
معده اش شاید.حواست ی مدت بهش بده.شاید شیرمیخوره یابعصی غداهابهش نمیسازه.اگه سوتوبردی و چیزیش نیس حتم ...

الان یکساله بخدا دیکه خودم مشکل اعصاب پیدا کردم بس که درگیر این دلدردشم 

الان یکساله بخدا دیکه خودم مشکل اعصاب پیدا کردم بس که درگیر این دلدردشم

فقط ب غذاهای کمکی ک میدی حواست جمع کن.ببین بعدکدوم غذا دل دردمیگیره.اینکارانجام بده.الکی هم مشکلدارنکن بچهرو.

فقط ب غذاهای کمکی ک میدی حواست جمع کن.ببین بعدکدوم غذا دل دردمیگیره.اینکارانجام بده.الکی هم مشکلدارن ...

کلا لبنیات بهش نمیدم غذا هم دقت کردم هردفعه ک دلدرد گرفته ی غذا خورده

نمیدونم والله دکتر ک گف منم ترسیدم بدم بهس

زیاد این دست واون دست نکن بچه رو.یه پزشک متخصص ببرش همیشه.من پسرم تادوسالگیش هرماه همزمان با مرکزبهداشت ک میبردم دکترمتخصصم میبردم داروهای تقویتی ومکمل رو میگرفتم و میخوروندمش...پسرمنم زیاد ادا ریخت.تا الان ک ۵ سالشه.کمی شکمش دستمال گرم بزار یا بادکترمشورت کن با کرم های خاصی ک مخصوص بچه هاش دورنافش چرب کن.شایدسردی میکنه.نگرانم نباش.این روزات اونقدرسریع بگذره ک یادتم نیادکی گذشت

زیاد این دست واون دست نکن بچه رو.یه پزشک متخصص ببرش همیشه.من پسرم تادوسالگیش هرماه همزمان با مرکزبهد ...

فردا قراره ببرمش متخصص گوارش کودکان ببینم چی میگه ازمایش مدفوع و کشت مدفوع و انگلم

داده حالا فردا جوابشو بگیرم ببرم ببینم چی میگه