2777
2789
عنوان

کنسر روده بزرگ بدخیم

417 بازدید | 30 پست

سلام کسی اطلاعاتی یا تجربه ای از آشنا و ...  داره؟

از کلونسکوپی تشخیص دادن هنوز جواب پاتولوژیش نیومده 

خیلی نگرانم اگه اطلاعاتی دارین لطفا راهنمایی کنید

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
تهران هستین؟کدوم بیمارستان بردید؟

بله پیش دکتر نهیان مرادی بردیم 

جواب آزمایشاش بیاد گفتن بیمارستان گلستان عمل میکنن

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پیش دکتر نهیان مرادی بردیم جواب آزمایشاش بیاد گفتن بیمارستان گلستان عمل میکنن

پیشنهادمیکنم جواب و بیمارستان فیروزگرهم ببرین.درضمن قبل عمل نظرچندتادکترو بدونید چون بیشتراوقات شیمی میکنن بعد عمل.

یکی از آشناها ب نظریک دکتر بسنده کردن اول کار جراحیش کردن  متاستاز کرده اما.

مادرمن ریه هست مادرمم شیمی کرد بعد جراحی

پیشنهادمیکنم جواب و بیمارستان فیروزگرهم ببرین.درضمن قبل عمل نظرچندتادکترو بدونید چون بیشتراوقات شیمی ...

دکتر گفتن احتمالا اول شیمی درمانی ولی آنکولوژیست گفتن اول جراحی حالا باز با جواب آزمایش تشخیص قطعیرو میگن 

برای دکتر ستوده نیا هم وقت گرفتم برای شنبه نوبت دادن تا اونموقه چیکار کنم تو خونه

دکتر گفتن احتمالا اول شیمی درمانی ولی آنکولوژیست گفتن اول جراحی حالا باز با جواب آزمایش تشخیص قطعیرو ...

قبل درمان کار خاصی نمیخواد فقط بعدشیمی عوارض هایی داره مثل تهوع بدن درد بی اشتهایی که باید غذای مقوی مغزیجات معجون سیرابی سوپ و میوه استفاده بشه

قبل درمان کار خاصی نمیخواد فقط بعدشیمی عوارض هایی داره مثل تهوع بدن درد بی اشتهایی که باید غذای مقوی ...

دو ماه بعد عروسی دخترشه سرپا میمونه؟

اره انشاا...احتمالا ۲ ۳ بارشیمی بشه موهاش و ابروهاش بریزه ک راهش تاتو .تغذبه وروحیه سرپانگهش میداره

آقاست 

تو بعضی تاپیکا خوندم شیمی درمانی روده موهارو نمیریزه 

الکی گفتن؟🥲

آقاست تو بعضی تاپیکا خوندم شیمی درمانی روده موهارو نمیریزه الکی گفتن؟🥲

بعضی سرطانا باید اول شیمی درمانی بشه و خیلی مهمه که جلو پخش شدن تومور رو بگیره. اگه اول جراحی کنن ممکنه پخش بشه. مریض من اول شیمی درمانی شد. خدا خیرش بده دکتر رو بعدش جراحی شد اصلا هیچی نمونده بود و توده آب شده بود. بعضی داروها موها نمیریزه. حتما با چند تا دکتر باسواد مشورت کن. اگه خواستی دکترم رو معرفی کنم

بعضی سرطانا باید اول شیمی درمانی بشه و خیلی مهمه که جلو پخش شدن تومور رو بگیره. اگه اول جراحی کنن مم ...

مریض شما چه سرطانی داشت؟

بهترن انشالله ؟

بله ممنون میشم معرفی کنید و هر اطلاعی دارید بگید

مریض شما چه سرطانی داشت؟بهترن انشالله ؟بله ممنون میشم معرفی کنید و هر اطلاعی دارید بگید

سرطان روده بزرگ بود. الان خدا رو شکر خوبه 

در کل سرطان روده اگر پخش نشده باشه خوب درمان میشه. نگران نباش. دکترش حمیدرض ا هاشمی فر بود. هنوزم تحت نظر هست و مرتب چکاپ میشه. دو ساله که خوبه و عود مکرده خدا رو شکر

سرطان روده بزرگ بود. الان خدا رو شکر خوبه در کل سرطان روده اگر پخش نشده باشه خوب درمان میشه. نگران ن ...

خداروشکر

گرید چند بود؟ قبل و بعد عمل شیمی درمانی شد؟

موهاش ریخت؟