2777
2789
عنوان

کسی که همسرش رو دوست نداره

107 بازدید | 2 پست

بچه ها کسی که سنتی ازدواج‌کرد و همسرش رو دوست نداره یعنی نو یه شرایط خیلی بدی بعد از یه رابطه عاشقانه بخاطر خانوادش ازدواج سنتی داشته و همسرش رو الان هیچ جوره دوست نداره میل جنسی نسبت بهش نداره دلش بچه نمیخواد و کنار اون مرد حالش خوب نیست دقیقا باید چکار کنه همسرش مرد بدی نیست اصلا شرایط مالیشم متوسطه ولی دل زن باهاش نیست و میدونه اگه بگه طلاق خانواده خودش و همسرش میفتن به جونش....

دقیقا باید چکار کنه؟؟؟؟؟؟💔😭

از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔

بله رو ک سر سفره عقد ک ب زور نگرفتن ازت لابد اون عشقتم همچین سفت و سختی نبوده ک با این اقا ازد کردی در کل مردا اکثرا شبیه همن فک نکن حالا زنه کس دیگه شده بودی خیلی متفاوت بود میگی بد نیس شرایط مالیشم خوبه همین و سفت بچسب زندگیتو بساز اگه میخای اسایش داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.