2777
2789

که خانوادشونو میشناسم . از بچه محلای قدیممون هست . خودش کاملا مودبانه پیشنهاد آشنایی داده . خیلی پسر خوبیه تا جایی که من میدونم بچه های این خانواده سالم و کاری هستن . این منو طبق حرفاش ، از خیلی وقت قبل یه جورایی زیر نظر داشته .

و اینکه حرفای بی ادبانه یا جنسی نمیزنه . هنوز با فعل جمع باهم صحبت میکنیم 

اما زیادی قربون صدقم میره . چون من فعلا حس خاصی بهش ندارم ، برام یه حالت چندش داره . نمیدونم شایدم من بی ذوقم . از طرفی ما قراره صرفا آشنا بشیم و شناخت پیدا کنیم واسه ازدواج 

اینم میدونم کاملا ازدواجیه. اما این قربون صدقه ها و حرفای عاشقونه رو اعصاب منه . 

میترسم مانع شناختمون بشه  . 

و اینکه پارسالم یه مورد دیگه که خاستگارم بود هم اینجوری حرف میزد ، بعدا فهمیدیدم اصلا مناسب نیست ، و رد کردیم  ، تا چن وقت حس وابستگی داشتم و حالم بد بود . 

نمیخوام دوباره اون قضیه تکرار شه. .

بنظرتون من دارم سخت میگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بقیه بهم بگن دارم ناشکری میکنم . ولی واقعا بدم میاد ، کشش خاصی نسبت بهش فعلا ندارم

نه طبیعی هست،توی این دوران که صرفا میخواید اشنابشید این حرفا زیاد جالب نیست.برای اونایی که باهم دوست هستن عادی هست این چیزا،ولی برای اونایی که صرفا میخوان اشنابشن جالب نیست

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

اگرکه فعلا درمرحله آشنایی هستید و این قضیه اذیتتون میکنه خیلی واضح و رک بهش بگید منظورتونو و اینکه ر ...

پس بهش بگم ؟ . 

یه بار دیر جواب دادم . گفت نکنه بخاطر نوع حرف زدنمه ، گفتم نه.  ولی کاش بهش میکفتم. 

بعد اینطور هم که ازش میگید بعضی پسرا چون تجربه ارتباط با دخترو ندارن فکرمیکنن هرچقد بیشتر از این عبا ...

دقیقا اینم ظاهرا اهل دختربازی نبوده .  بخدا من نمیخوام ناشکری کنم ،  ولی این کلمات برام مقدسه ، در جواب حرفاش فقط میگم مرسی و گل میفرستم

بعد اینطور هم که ازش میگید بعضی پسرا چون تجربه ارتباط با دخترو ندارن فکرمیکنن هرچقد بیشتر از این عبا ...

نمیتونم وقتی به طرف حس خاصی ندارم این کلماتو بکار ببرم

دقیقا اینم ظاهرا اهل دختربازی نبوده . بخدا من نمیخوام ناشکری کنم ، ولی این کلمات برام مقدسه ، در ج ...

میفهمم چی میگید...بگید فعلا دوست ندارم باهم اینطور حرف بزنیم انشالله اگر به نتیجه مثبت رسیدیم اونوقت

میفهمم چی میگید...بگید فعلا دوست ندارم باهم اینطور حرف بزنیم انشالله اگر به نتیجه مثبت رسیدیم اونوقت

حالا ببینم میتونم امشب بهش بگم .

بعد اینکه ، هی صب ظهر همش پیام میده . من میخوام یکم تو حال خودم باشم . انگار تحت کنترلم