2777
2789
عنوان

داشتم تو سایت میچرخیدم اینو دیدم خشکم زد😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2498 بازدید | 66 پست

در مورد یه بازیگر صحبت میکنه دوستااان

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازیگر بود کشتنش

کی کشتش؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منم 

قبل فوتش هر وقت بیکار بودم چندین قسمت میدیدم برای بار هزارم

از وقتی فوت کرد دیگه یه قسمتم نگا نکردم چون میدونم بجا خنده گریم میگیره😭

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا
اره بعضی وقتا بغضم میترکیدچون بعدازمرگش خونده بودم بدتربودبرام

فقط اونجایی ک میگه یه بچه بودم بدون راهنما

تو قسمت ویژه من توجه کروم همه داشتن درمورد حمایت خانواده ها توی اون روزا حرف میزدن،متیو مثل یه بچه مظلوم و ساکت بهشون گوش میداد💔💔💔

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

منم قبل فوتش هر وقت بیکار بودم چندین قسمت میدیدم برای بار هزارماز وقتی فوت کرد دیگه یه قسمتم نگا نکر ...

منم دیگه ندیدم،فقط کتابشو خوندم،خودشم اول کتاب میگه حالا ک داری اینو میخونی یعنی من مُردم🥲🥲

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤