2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر

خواستم بدونم شما این قرص رو بخاطر ریزش موی هورمونی خوردین و آیا براتون اثری داشته یا ن؟

و اینکه شما تاحالا ازمایش هورمونی دادین؟ 

من آزمایشات هورمونیم همگی سالم هستن اما دکتر گفته بدنت به همون میزان هورمون مردانه ای که داری واکنش نشون میده و برا همینم موهات میریزه.

کسی بوده مثل من باشه یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش بود.بله همه آزمایشا رو دادم.همه اوکی بودن.ژنتیکی ریشه مو به آندروژن حساسیت داره.نازک ...

اندروژن همون دی هیدروتستوسترون (هورمون مردانه) هستش یا فرق داره؟

و اینکه خب شما هیچ دارویی مصرف نکردین؟

الان همچنان موهاتون ریزش داره؟

بله همونه.چرا اون اوایل اسپیرونولاکتون و ویتامین ای و یه مدت ماینوکسیدیل.حجم موها کم میشه.ریزشش اونقدر تو چشم نمیخوره.من شکر خدا فقط کم حجم شد خیلی ولی تو فامیل بودن کامل طاس شدند.به نظر من ماینوکسیدیل به کسی بسازه خوبه.البته باید مادام العمر استفاده بشه.من دیگه سال هاست استفاده نکردم ولی موهام همونقدر مونده.ولی خیلی بیکیفیته

بله همونه.چرا اون اوایل اسپیرونولاکتون و ویتامین ای و یه مدت ماینوکسیدیل.حجم موها کم میشه.ریزشش اونق ...

اسپرونولاکتون براتون موثر بود؟

دکتر بمن‌ گفته دوسه سال باید بخوری تا موهات بهتر بشه.

حالا منم‌نمیدونم بخورم یا ن.

یه عده میگن با خوردن این قرص ریزششون بهتر شده

اما یه عده ام میگن قرص هورمونی کلی عوارض داره و بدرد نمیخوره و...

منم‌ بدجور بلاتکلیفم 

از طرفی میترسم قرصشو بخورم از طرفی هم موهام هرروز دارن میریزن و کم پشت شدن.

ببخشید شما روزانه حدودا چقدر ریزش دارین؟

من حتی موهامم اگر شونه نزنم روزی ۲۰ ۳۰ تا خود به خود میریزه.

داخل حمام و بعد از حمامم ریزش دارم.مثلا ۴۰ ۵۰ تا داخل حمام و ۵۰ ۶۰ تا بعد از حمام.حتی اگر بعد از حمام شونه نزنم بازم میریزن.

شما هم اینجوری هستین یا ن؟

و سوال آخر اینکه فامیلاتون که کلا طاس شدن بعدش چیکار کردن؟ همینجوری طاس موندن دیگه?

ببخشید اگر امکانش هست سوالامو جواب بدین ممنون🙏

تا روزی صد تا ریزش طبیعیه.مشکل ما اینه که موها نازک‌میشن و دیگه جاش در نمیاد.من دکتر نیستم و در صلاحیتم نیست نظر بدم.ولی اگه خودم برگردم عقب قرص نمیخورم همون ماینوکسیدیل رو مرتب استفاده میکنم.شما حتما با دکتر های مختلف مشورت کنید و بهترین تصمیم رو بگیرید

تا روزی صد تا ریزش طبیعیه.مشکل ما اینه که موها نازک‌میشن و دیگه جاش در نمیاد.من دکتر نیستم و در صلاح ...

اره درسته چون دکتر هم که میرم میگن تا روزی صدتا ریزش مو طبیعیه اما بقول شما موهایی که میریزن دیگه در ازاشون موی جدیدی در نمیاد برا همینم‌ روز به روز حجم مو کمتر میشه.

باشه ممنونم از لطفت عزیزم

مرسی که برام‌ وقت گذاشتی❤️

جدی😁برا ریزش مو هورمونی؟میشه بگی چندوقت خوردی؟ و اینکه بعد از قطع کردنش دوباره ریزش موهات شروع شدن ...

اره گلم هنوزم میخورم۲۰۰تا در روز میریخت حالا نرمال شده نمیخوردم کچل میشدم تا بشه ادامه میدم در کنارشم بیوتین و مکمل و اینا ولی ماینوکسیدل نه قطع کنی بدتر میریزه