2777
2789
عنوان

برای از بین بردن جای جوش و لک روی بدن از چه روشی نتیجه دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 71707 بازدید | 45 پست

گلم بهترین چیزا واسه پوست گیاهیه .

لایه بردار اصلا هیچ مدلش نزن چون خودم و چند نفر دیگه زدیم بدتر شد 

شستن با سدر و استفاده از سفیداب راشنیدم خیلی خوبه 

خودم سفیداب میزنم خیلی صورتم بهتر شده 

یارب نظر تو برنگردد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا سفیداب و کیسه به صورتت نزن منافذهای پوستتو باز میکنه مشکلات پوستی برات بوجود میاره

با کیسه که نه . ولی با انگشت بزنه به پوستش درحد ۲۰ ثانیه ماساژ دورانی بده و بشوره . و بعدش یه کمپرس یخ بذارن منافد پوست بسته میشه . 

من ۶ ماهه این کارو میکنم . البته الان یه روز درمیون انجام میدم . 

خیلی پوستم شفاف شده .

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 
گلم بهترین چیزا واسه پوست گیاهیه . لایه بردار اصلا هیچ مدلش نزن چون خودم و چند نفر دیگه زدیم بدتر ش ...

عزیزم من‌برا پوست بدنم میخوام

سدر چطور استفاده میکنی؟

این نیز بگذرد....(باردار نیستم تیکر مراسم ازدواجمه😊)
با کیسه که نه . ولی با انگشت بزنه به پوستش درحد ۲۰ ثانیه ماساژ دورانی بده و بشوره . و بعدش یه کمپرس ...

برا بدنم میخوام عزیزم

کار ساز هست؟

صورتم‌دارم لایه بردار دکتر داده استفاده میکنم‌واس بدنم چیزی نداد

عزیزم من‌برا پوست بدنم میخوام سدر چطور استفاده میکنی؟

تا حالا سدر استفاده نکردم ولی شنیدم یه نفر بهم گفت صورتتو با سدر بشور تا جای جوشت محو بشه همتش را نکردم عطاری ها حتما بلدن

یارب نظر تو برنگردد...
تا حالا سدر استفاده نکردم ولی شنیدم یه نفر بهم گفت صورتتو با سدر بشور تا جای جوشت محو بشه همتش را نک ...

اها مرسی عزیزم وقت گذاشتی

برا بدنم میخوام عزیزم کار ساز هست؟ صورتم‌دارم لایه بردار دکتر داده استفاده میکنم‌واس بدنم چیزی ندا ...

اره ولی زمان بره. اگه لک ها خیلی پررنگ باشه پنج شش ماه طول میکشه . 

اره ولی زمان بره. اگه لک ها خیلی پررنگ باشه پنج شش ماه طول میکشه . 

اره ولی پوستم بی نهایت حساسه سریع ملتهب میشه تازه جوشام خوب شده میترسم چیز دیگه ای واس صورتم استفاده کنم ولی بدنم لکه های جوش مونده   

اره ولی پوستم بی نهایت حساسه سریع ملتهب میشه تازه جوشام خوب شده میترسم چیز دیگه ای واس صورتم استفاده ...

خدا رو شکر صورتت خوب شده ‌. وقتی آدم خودشو تو اینه میبینه کیف میکنه . ایشالله جوشای بدنتم خوب میشه 

شما خودتون امتحان کردین؟

بله..فقط در نواحی ای که پوست بدن حساس یا نازکه کیسه نکشید..بعد حمام هم از یه لوسیون مرطوب کننده ی بدن استعاده کنید بعد چند وقت پوستتون خیلی خوب میشه

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
بله..فقط در نواحی ای که پوست بدن حساس یا نازکه کیسه نکشید..بعد حمام هم از یه لوسیون مرطوب کننده ی بد ...

مرسی دوستم‌ حتما امتحان میکنم

من تمام کارایی رو که شما خانمای گل انجام دادین رو انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم. اخر سر رفتم میکرونیدلینگ تو کلینیک موگه و پیش خانم دکتر خاک سفیدی . با این که مطبش همیشه شلوغه ولی خیلی با صبر و حوصله کاراشو انجام میده و خوش انصافه و مهربون. اینم شماره تلفنشون چون همیشه سرشون شلوغه حتما زنگ بزنید وقت بگیرید. اگه تو رفت و آمد و ساعت مشکل داشته باشی باهاتون راه میاد 021- 22554720

من تمام کارایی رو که شما خانمای گل انجام دادین رو انجام دادم و نتیجه ای نگرفتم. اخر سر رفتم میکرونید ...

سلام منم این کلینیکو می شناسم و رفتم . پرسنلاش واقعا مهربونن برخلاف مرکزای دیگه . منم میکرونیدلیگ انجام دادم