2777
2789

الهی همه حاجتروا بشن 

من یک مشکلی دارم 

سلام بچه ها خوبین
میگم کسی تا حالا پریودیشو عقب انداخته با قرص از قصد؟
شاید امام حسین بطلبه ۲۰ ام تا ۳۰ ام برم کربلا حالا دقیقا موعد پریودیم از ۲۰ تا ۲۵
چیکار باید کنم ک پریود نشم یا جلوتر بندازم این ماه زودتر بششم ... فرصتی هم هست که هرسال پیش نمیاد برام ک بخام نرم 

یکی به دادم برسه غصه دارم از الان😭

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

اسمم مبینا میشه دعا کنید به عشقم برسم 🥺 🥺 

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص ال دی بخور از الان شروع گن شبی ی دونه بخور...اسمم ناهید حتما یادت باشه دعام کنی .که ی کارخوب پیدا کنم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
از حالا شبی یه قرص ضد بارداری بخور تا زمان برگشتن که اومدی قطش کن

بک هفته مونده ب پریودیم 

تاثیر دار؟

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

عزیزم قرص ال دی بخور از الان شروع گن شبی ی دونه بخور...اسمم ناهید حتما یادت باشه دعام کنی .که ی کارخ ...

انشالا عزیزم

باشه ممنونم

سلام و خوش به سعادتت، چیزی که خودم تجربه ش کردم  و جوابگو بوده خوردن قرص hd از چند روز قبل سفر(5 تا 7 روز) تا روز آخر سفر هست 

البته برای بعصیا ld هم جوابگو هست ولی من احتمال لک بینیم زیاد بود به همین خاطر ریسک نمی کردم و hd می خوردم که قوی تره. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️