2777
2789
عنوان

بامادرم چکارگنم

155 بازدید | 6 پست

سلام من چندساله بچه دارشدم روزها گذشت  درغربت زندگی میکنم ازخانوادم دورم اماشوهرخیلی خوبی دارم بچمم سالمه همه چی خوبه روزها گذشت بچم شد۸ماهش گفت بابا و خلاصه سر یکسالگی راه افتادروزها گذشت و بچم دیگه چیزجدیدی جز خدا نمیگفت و کم کم حرفای اطرافیان خصوصاااا پدرمادزم رفت رومخم و منوحساس کرد  ازپارسال بچم شروع کرد  حرف زدن و روز به روز یزها و کارهای جدید حرفای جدید پیشرفتش میدیم  الان نزدیک ۴سالشه  واضح لغات وجملاتو نمیگه مثلا  چیس بخر کافی میگه کافو مثلا این مدلیا منم جدیدا خوشحال بودم که پیشرفت کرده و خودمو بعدکللللللی استرس اروم کرده بودم گفتاردرمانم چندباررفتم گفت مشکل خاصی نداره نمرین کنید به خودم گفتم  چرا بزرگش کردم اصلا چیزی نیست و حرف بقیه باعث شده  حساس بشم خلاصه درحال ارامش بود و تمرین تا دوباره مادرم تو مکالمش با من گفت ایشالا بچت زبونم بازبشه ای خدا یعنی میشه خیییییییلی ناراحت شدم و دوباره شکستم  ازعلاقشه بچمو دوس دارن ولی منوپیزکردن خیلی منو میشکنن چرا اینجوری میگه مگه اصلا حرف نمیزنه که اینجوری میگه چرا تیر تو قلبم میزنن خیلی زندگی خوشم را تلخ میکنن کاش دست ازسرم بردارن .تازه دلم خوش بود تا اون حرفو زد اخه اون حرف برای کسیه که هیچی نگه

منظوری نداشت عزیزم به دل نگیر شما زیاد حساس شدی اونم اشتباها از کلمه درستی استفاده نکرد نمی‌خواست که ناراحت بشی. 

همه بچهام قرار نیست مثل هم باشن که یکی میبینی دیرتر راه میوفته یکی دیرتر حرف میزنه یکی دیرتر میره دشویی. 

الکی نگران نکن خودتو تو فامیلای ماهم ازین بچها هستن که تو سنین بچه شمان ولی کلماتو خوب نمیگن بعد درست میشه 

سالشه خیلی خوب حرف میزنه.بچه خواهرشوهرمن ۶سالش بود میخواست بگه کنترل میگفت کف کف من هنگ بودم از بی خیالی مامان و باباش بعد رفتن به پیش دبستانی ازاین رو به اون رو شد.الان 12سالشه هرجا اون باشه شوهرم نمیاد انقدر که حرف میزنه و داستان سرایی میکنه همه سرسام میگیریم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظوری نداشت عزیزم به دل نگیر شما زیاد حساس شدی اونم اشتباها از کلمه درستی استفاده نکرد نمی‌خواست که ...

غصه میخورم چرامادرمن نباید به دخترش دلداری بده تو دلشو خالی نکنه چرا نمیتونه هوامو داشته باشه چرا به جااینکه بچمو عالی جلوه بده بدتر یه چیزی میگه که درشان بچم نیست یعنی چی زبون بازکنه مگه لاله اصلا اصول حرف زدن نداره

بعصی بچه ها دیر حرف میفتن دوتا از برادرای من اینطور بودن خواهر زادم هم ۳ سالش تموم شد حرف زد ماشالا الان دومتر زبون دارن .در رابطه با مادرت به دل نگیر میخواد دلسوزی کنه ولی بیانش خوب نبوده بلاخره مادرتو میشناسی خودت بهتر میدونی که قصدی نداره 

بعصی بچه ها دیر حرف میفتن دوتا از برادرای من اینطور بودن خواهر زادم هم ۳ سالش تموم شد حرف زد ماشالا ...

دارم دق میکنم خیلی غم سنگینی شده رودلم اخه زبونش روان نیست دوسال دیگه باید بره مدرسه به تخم کفتراینا اعتقادداری؟جایی نمیشناسم بگیرم اصلا ولی تخم بلدرچین مرتب میدم نیمرومیکنم که میخوره فقط نیمروش

دارم دق میکنم خیلی غم سنگینی شده رودلم اخه زبونش روان نیست دوسال دیگه باید بره مدرسه به تخم کفتراینا ...

خواهرزادم الان چهارسالشه تازه داره حرف میزنه قبلش در حد یه کلمه اونم اصلا واضح نبود یه دفعه ای حرف افتاد اگه هوشش خوبه نگران نباش ،ما تو فامیلمون بودن همچین بچه هایی و برامون عجیب نبود همشون هم حرف افتادن ،یه داداشم که ۵ سالش بود حرف زد ، باز بهتره ببری با متخصص صحبت کنی که نگرانیت برطرف بشه