2777
2789
عنوان

همکارم بیشور

243 بازدید | 16 پست

اصن نمیشه باهاش حرف زد اینقدر ی ویزیو کشششش میده آدم میگ غلط کردم ی س چرخه پسرشوداددخترم ی ماه پیش بعد حین بازی من ب دخترم گفتم آمانته درست بازی کن امروز میگف امانت نی مال دخترانه دیگ منظورش این بود پولشو بده اینقدددگف منم گفتم پولشومیدم بهت گف میدادم ضایعاتی بم پول می‌داد خداشاهذه روز اول من میگفتم پولشومیدم اون میگف ن امروز یکسره میگف نگوامانته و فلان اینقدرگف گفتم بابا غلط کردم هرچی تو بگی خیلی همه چیزوکش میده ۲۷سالشه ولی ازایناعه ک خسیسع و جمع می‌کنه اومدم خونه زنگش زدم گفتم شماره کارتمیدی حقوق گرفتم بزنم گف فعلانع بزارپول اومددستت گفتم مرسی الان دستمه خیلی عصبیم خب درست میگف پولشوبده بعدیکی دوماه چرااینقدرمنت گذاشت سرم حس بدی گرفتم درست میگف من ک میدادمش هوووف امروز ب بقیه میگف بامن بایددرحدسلام علیک رفتارکنن بیاین بقیشوبگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگیرین خب امانت تعارفی ووو اون پولی ک میخواین برین ب خودی فامیل برای خرید چیزی از غریبه بخرین این همه آگهی هست شما پول بده بودی از غریبه میگرفتی تقصیر خودت اخلاقشو میبینی باز آتو میدی دستش.....

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
شاید دچار سوتفاهم شدی اون از اول به نیت امانت نداده

من اگ میگف پولشومیدادم بخدا ولی چراامانت گذاشت سرم امروز یکسره گیرداده بود ازمنو بچم ایرادمیگرف ک ازغ دخترت جیش کرده چندماه پیش فلان جا ب صاحب کارم میگف یامیکف لوسه و فلان امروز واقعادلم شکست چرااینقدر ب منو بچم ایرادگرف آخه ب هرکس می‌رسید میگف با فلانی ینی من درحدسلام علیک باشین

همون اول آشغالای بقیه رو برای بچه ت نمیگرفتی حداقل پول نو نداری ازدیوار میگرفتی از کسی نشناسی

چ میدونستم والا پشیمونم الان ن روم میشه بگم نمیخامش ن چیزدیگ اشتباه بزرگی کردم

حس میکنم بد بینی یه داستان دیگه ای برای خودت ساختی

ن بخدا کامل همین بود من اصن حرف نزدم اون یه بندمیگف براپولش نباید بگم امانت گفتم خب زودترمیگقتی گف میخواستم خودت بفهمی . منم گفتم چ عیب داره میدمت

الان چ رفتاری کنم خیلی پشیمونم ک خریدم ازش

هیچی پولشو بنداز جلوش محل سگم نده بهش غیبتشم ب هیچ همکار نکن ک زیر آبتو نزنن بره ب جهنم

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
دیگه این برات تجربه ای میشه که از این به بعد وسیله دست دو خواستی به هیچ وجه از آشنا نگیری.

دیگ بمیرررررم معامله با کسی نمیکنم بخدا دادم ی اشنالباس دوخت گف پول نمیخام بزوردادمش امرورگفتم برام فلان چیزومیدوزی گف ن نمی‌دونم چشونه منک پولشومیدم این گدابازیا چیه منم گفتم امروز بدون مزد نذاشتم کسی واسم کاری کته

هیچی پولشو بنداز جلوش محل سگم نده بهش غیبتشم ب هیچ همکار نکن ک زیر آبتو نزنن بره ب جهنم

اره پولشومیدم دیگ بخداازفردا هیچ باش حرف نمی‌زنم لعنت بم ک باهرکسی میگمومیخندم

دیگ بمیرررررم معامله با کسی نمیکنم بخدا دادم ی اشنالباس دوخت گف پول نمیخام بزوردادمش امرورگفتم برام ...

پولشو بده نگرفت بگو نمیخوام پسش بده برو ی نوبگیر

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
پولشو بده نگرفت بگو نمیخوام پسش بده برو ی نوبگیر

پولشوک صددرصدمیگیره چرخم میزارم سرکارم ک بقیه بچه هام بازی کنن پول ک ارزشی ندارع ناراحتم ک اینقدر غرزد منت گذاشت