mamanislin مدیر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 عنوان همکارم بیشور | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 16 پست اصن نمیشه باهاش حرف زد اینقدر ی ویزیو کشششش میده آدم میگ غلط کردم ی س چرخه پسرشوداددخترم ی ماه پیش بعد حین بازی من ب دخترم گفتم آمانته درست بازی کن امروز میگف امانت نی مال دخترانه دیگ منظورش این بود پولشو بده اینقدددگف منم گفتم پولشومیدم بهت گف میدادم ضایعاتی بم پول میداد خداشاهذه روز اول من میگفتم پولشومیدم اون میگف ن امروز یکسره میگف نگوامانته و فلان اینقدرگف گفتم بابا غلط کردم هرچی تو بگی خیلی همه چیزوکش میده ۲۷سالشه ولی ازایناعه ک خسیسع و جمع میکنه اومدم خونه زنگش زدم گفتم شماره کارتمیدی حقوق گرفتم بزنم گف فعلانع بزارپول اومددستت گفتم مرسی الان دستمه خیلی عصبیم خب درست میگف پولشوبده بعدیکی دوماه چرااینقدرمنت گذاشت سرم حس بدی گرفتم درست میگف من ک میدادمش هوووف امروز ب بقیه میگف بامن بایددرحدسلام علیک رفتارکنن بیاین بقیشوبگم 1403/05/13 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5192 پولشوک صددرصدمیگیره چرخم میزارم سرکارم ک بقیه بچه هام بازی کنن پول ک ارزشی ندارع ناراحتم ک اینقدر غر ... چقدمیخواد بگیره ؟چرخ ازکدوماست؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 چقدمیخواد بگیره ؟چرخ ازکدوماست؟ نمیدونم والا چقد بپرسم میگم س چرخ