2777
2789
عنوان

دست زدن به اندام خصوصی بچه

2720 بازدید | 62 پست

سلام خانوما من دخترم 3سالشه و بهش گفتم کدوم قسمتای بدنش ممنوعه دست زدن هر چند وقت یکبارم تکرار میکنم که فراموش نکنه امروز دیدم دست میزنه جای خصوصیش بهش گفتم این کار بده نباید دست بزنی بهم گفت داداش(پسر عمش که 6سالشه)گفته اینجام مثل لپ هست . گفتم چرا بهم نگفتی باید به مامانت بگی وقتی کسی بهت دست میزنه  میگه یادم رفت بهت بگم داداش(پسر عموش 8سالشه )بهم دست زد .باهاش صحبت کردم گفتم دیگه باهاشون بازی نکن کسی به بدنت دست میزنه نباید دیگه باهاش بازی کنی بنظرتون چه رفتاری درسته انجام بدم .خواهر شوهرم و زن برادرشوهرم آدمایی نیستند که بهشون بگم که حواسشون به بچه هاشون باشه درک صحبت کردن ندارن خونه هامونم نزدیک همدیگست توروخدا اگد میدونید راهنماییم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار باهاشون تنها بشه همش خودت پیشش باش 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

شده یه دعوا راه بنداز که پاشونو از خونت قطع کنی ادمایی که درکی از این موضوع ندارن مال رفت و امد نیستن 

هواستو چارچشمی بده به دخترت فردا پس فردا بزرگ میشه اینا براش تروما میشن افسردگی میگیره

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

شما دیگه بچه تو خونه اونا نذار و بالعکس اجازه نده پسر عموهاش باهاش بازی کنن .اما مقصر اصلی بزرگترا هستن که بچه ها رو تنها میذارن که از این کارا میکنن  ماهم بچه کوچیک داشتیم وقتی با بچه های فامیل دور هم جمع میشدن هممه حواسشون بود که تنها نباشن یا کارای ممنوعه نکنن

اینو تو تاپیک یکی دیگه هم گفتم؛

بعنوان کسی ک تو بچگی این بلا سر خودم اومده اینو بهت میگم؛

من همسن و سال دخترت بودم پسرخالم اول بهم راجب این مسایل گفت بعدش فیلم اوورد نشونم داد بعدم کم کم دستمالیم کرد بزور و منم انقد از پدرم میترسیدم ک به هیچکس حرف نمیزدم

بزرگتر ک شدم و فهمیدم اونا چی بود، خودم شدم معتاد پو*رن و خود*ارضایی، خیلی اثرات منفی برام داشت خیلییی زیاد.. و الان ک هم من ازدواح کزدم هم اون، نمیتونم حتی بهش نگاه کنم

خیلی شانس اووردم ک بلاهای بیشتری سرم نیومد اما بازم کلی اسیب دیدم

پیامتو ک خوندم انگار بچگی خودمو دیدم، اول اینکه سعی کن انقدددددد با دخترت مهربون باشی ک هررررچچچیییی شد بیاد بهت بگه مث من مخفی نکنه، و بعدم از این مسائل اگاهش کن اما درست و مطابق سنش و حتی اگ میتونی زیر نظر مشاور..اگاهی جنسی بهش بده تا هرکسی نتونه از نااگهیش سواستفاده کنه، اندام های خصوصیشو بهش یاد یده ک بدونه هیچکس نباید ب اون نواحی دست بزنه، بهش باد بده اگ کسی بهش دست زد باید چیکار کنه، جیغ بزنه کمک بخواد و فرار کنه از اونجا،حتی اگر تو خانواده بود

و در نهایتم حتما شوهرتو درحریان بذار و دوتاتون باهم  خانواده ی اون پسر و درحریان بذارید و جدی باهاشون برخورد کنید، شوهرت ب پدرش بگه شماهم ب مادرش، حتی اگر در ظاهر قبول نکردن شما محکم حرفتونو بزنید و بگید ایشالا ک همچین چیزی نبوده ولی اگر یک بار دیگه همچین چیزایی بفهمم مراعات هیچیو نمیکنم چون بچم برام از هرچیزی مهم تره..حتی اگر شده قطع ارتباط کنید چون سلامت جسم و روان بچتون از هرچیزی مهم تره و این قضیه به معنی واقعی تجاوز محسوب میشه

خلاصه خیلی مراقب باش، تمام چیزایی ک خانواده ی من باید برام انجام میدادن و ندادن بهت گفتم ک تو برا دخترت انجام بدی و نذاری مثل من اسیب ببینه

شده یه دعوا راه بنداز که پاشونو از خونت قطع کنی ادمایی که درکی از این موضوع ندارن مال رفت و امد نیست ...

من خودم بچگی این اسیب رو دیدم همیشه ترس اینو داشتم دخترم اذیت بشه .خداشاهده اصلا نمیذارم بچم بمونه خونه هاشون بازی کنه فقط خونه خودمون  فقط وقتی ظرفی میشورم یا غذا درست میکنم تنهان .اینجا غریبم فقط با همینا رفت آمد داریم که یعنی میگم بچه خیر سرم رفت و آمد و بزرگتر بشناسه