بچه ها جون من ۸سال برای کنترل علایم تنبلی دارو خوردم تا چند وقت پیش پزشک بهم گفت مصرف طولانی مدت هورمون خطرناکه مجبور شدم کلا داروهامو قطع کنم.خیلی تو نت خونده بودم که اصلاح سبک زندگی راه درمان تنبلی تخمدانه ولی جدی نمیگرفتمش.اما این چندماه که رعایت کردم واقعا جواب گرفتم ازش حالا اصلاح سبک چیه؟خواب شبانه قبل ۱۲شب و بیداری قبل ۸صبح.بهترین تایم ترشح و تنظیم هورمون های شما از همون ۱۲ تا ۳شبه.صبحا قبل ۸بیدار بشید و صبحونه میل کنید.با شکم ناشتا چیزای شیرین نخورید..کلا قندهای مصنوعی رو قطع کنید به طور کامل ینی مصرف شیرینی شکلات بستنی ابمیوه مربا ممنوعه....بشقاب غذاتون باید نصفش سالاد باشه و نصف دیگش برنج وخورشت....حتما قبل ناهار و قبل شامتون میانوعده بخورید مثلا چندتا بادام درختی دوتاواحد میوه و یه لیوان چایی...حتما نون سنگگ مصرف کنید نون لواشو تافتون ونون هایی که سبوس ندارن رو حذف کنید.ادامشو الان مینوسم
عزیزم حذف قند مصنوعی شامل برنج نون و اینا هم میشه ؟شما لبنیات مصرف می کردید ؟ رب چی ؟
قند مصنوعی قند هایی هستن که خیلی زود قندخون رو بالا میبرن و شما خیلی زود احساس گرسنگی میکنی بعد از مصرفش. شامل آبمیوه های شرکتی بستنی شکلات کیک یا هرمحصولی که با شکر درست شده...اما قند های طبیعی اهسته تر تو بدن تجزیه میشن واسه همین به بدن شوک نمیدن و شما باید مصرفشون کنی مثل خرما توت کشمش عناب....برنج هم میخورم ولی حتما ایرانی.نون هم فقط سنگک استفاده میکنم چون سبوس داره...ببین رب هم جز محصولات کنسرویه که باید حذف بشه ولی قطعا ما مجبوریم ازش استفاده کنیم اما خب میشه کمترش کرد.ولی بجاش غداهای کنسروی دیگه رو مصرف نکن.اما لبنیات...طبق چیزایی که خوندمیسری میگنحذف کنید یسری میگن نکنین.اولا طبع لبنیاتسردهو دوما باعث التهاب توبدنمیشه مخصوصا کسایی که جوش صورت دارن میگن نخورن.منلبنیات محلیمصرف میکنم ولی خیلی کم مثلاشاید هفتهاییبار با غذامماست بخورم یا دووعده صبحانه پنیر بخورماما حتما با مصلحش استفادهمیکنم مثلا پنیر با گردو.یا ماست بانعنا و پونه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درحال حاضر هرماه میشم شاید چند روز عقب بزنم اما میشم
لایک بانو جان لایک واقعا.هم به ارادت هم به اینکه اینقدر روون و خوب اومدی نوشتی
ایشالا همیشه تندرست باشی و تنبلی هم هیچ وقت نیاد سراغت
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه