2777
2789
عنوان

اگه توهم تبلی تخمدان داری بیا بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 24 پست
عزیزم حذف قند مصنوعی شامل برنج نون و اینا هم میشه ؟شما لبنیات مصرف می کردید ؟ رب چی ؟

قند مصنوعی  قند هایی هستن که خیلی زود قندخون رو بالا میبرن و شما خیلی زود احساس گرسنگی میکنی بعد از مصرفش. شامل آبمیوه های شرکتی بستنی شکلات کیک یا هرمحصولی که با شکر درست شده...اما قند های طبیعی اهسته تر تو بدن تجزیه میشن واسه همین به بدن شوک نمیدن و شما باید مصرفشون کنی مثل خرما توت کشمش عناب‌‌....برنج هم میخورم ولی حتما ایرانی.نون هم فقط سنگک استفاده میکنم چون سبوس داره‌‌...ببین رب هم جز محصولات کنسرویه که باید حذف بشه ولی قطعا ما مجبوریم ازش استفاده کنیم اما خب میشه کمترش کرد.ولی بجاش غداهای کنسروی دیگه رو مصرف نکن.اما لبنیات...طبق چیزایی که‌ خوندم‌یسری میگن‌حذف کنید یسری میگن نکنین‌‌.اولا طبع لبنیات‌سرده‌و دوما باعث التهاب تو‌بدن‌میشه‌ مخصوصا کسایی که جوش صورت دارن میگن نخورن.من‌لبنیات محلی‌مصرف میکنم ولی خیلی کم مثلا‌شاید هفته‌ای‌یبار با غذام‌ماست بخورم یا دو‌وعده صبحانه پنیر بخورم‌اما حتما با مصلحش استفاده‌میکنم مثلا‌ پنیر با گردو.یا ماست با‌نعنا و پونه‌.

قند مصنوعی قند هایی هستن که خیلی زود قندخون رو بالا میبرن و شما خیلی زود احساس گرسنگی میکنی بعد از ...

مرسی عزیزم 💗💞 چند تا سوال دیگه هم داشتم 

شما پریود تون هم نامنظم بود ؟ شده بود لکه بینی داشته باشید ولی پریود نشید ؟ با اصلاح سبک زندگی این مشکل برطرف شد و منظم شد ؟

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم 💗💞 چند تا سوال دیگه هم داشتم شما پریود تون هم نامنظم بود ؟ شده بود لکه بینی داشته باشید ...

من پریود نمیشدم شاید سالی دوبار یا سه بار کلا.از من افتضاح تر وجود نداشت.لکه بینی نداشتم تاحالا.

درحال حاضر هرماه میشم شاید چند روز عقب بزنم اما میشم

ریزش مو هم نداشتید ؟ جوش صورت ؟

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
درحال حاضر هرماه میشم شاید چند روز عقب بزنم اما میشم

لایک بانو جان لایک واقعا.هم به ارادت هم به اینکه اینقدر روون و خوب اومدی نوشتی 

ایشالا همیشه تندرست باشی و تنبلی هم هیچ وقت نیاد سراغت

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

سلام لستارتر شما ریزش مو هم داشتین؟با دارو یا اصلاح سبک ریزش نوهاتون بهتر نشد؟

سلام زمانی‌که دارو میخوردم ریزش موهام کم بود‌یه دوره بعد قطع دارو شدید شد بعد به مرور بهتر شد.الان ریزشم نرماله