2777
2789
عنوان

اگه توهم تبلی تخمدان داری بیا بخون

729 بازدید | 24 پست

بچه ها جون من ۸سال برای کنترل علایم تنبلی دارو خوردم تا چند وقت پیش پزشک بهم گفت مصرف طولانی مدت هورمون خطرناکه مجبور شدم کلا داروهامو قطع کنم.خیلی تو نت خونده بودم که اصلاح سبک زندگی راه درمان تنبلی تخمدانه ولی جدی نمیگرفتمش.اما این چندماه که رعایت کردم واقعا جواب گرفتم ازش حالا اصلاح سبک چیه؟خواب شبانه قبل ۱۲شب و بیداری قبل ۸صبح.بهترین تایم ترشح و تنظیم هورمون های شما از همون ۱۲ تا ۳شبه.صبحا قبل ۸بیدار بشید و صبحونه میل کنید.با شکم ناشتا چیزای شیرین نخورید..کلا قندهای مصنوعی رو قطع کنید به طور کامل ینی مصرف شیرینی شکلات بستنی ابمیوه مربا ممنوعه....بشقاب غذاتون باید نصفش سالاد باشه و نصف دیگش برنج وخورشت....حتما قبل ناهار و قبل شامتون میانوعده بخورید مثلا چندتا بادام درختی دوتاواحد میوه و یه لیوان چایی...حتما نون سنگگ  مصرف کنید نون لواش‌و تافتون ونون هایی که سبوس ندارن رو حذف کنید.ادامشو الان مینوسم

سعی کنید استرس  رو‌از خودتون دور کنید و در طول روز چندبار ریلکس کنید.نیاز نیست حرکات عجیب غریب کنید همین که دراز بکشید و تنفس شکمی کنید عالیه.حالا تنفس شکمی چیه؟یک دم عمیق با بینی ب طوری که بالا اومدن شکم رو بببیند بعد کم کم هوا رو با دهان بدید بیرون.چنان آرامشی بهتون میده که کیف میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و‌رزش های سبک‌انجام بدین مثل رقص یا پیاده روی‌  ملایم با روزی نیم‌ساعت شروع کنید و تایمشو بیشترکنید.درحدی خوبه که بالا رفتن ضربان قلبتون رو‌متوجه بشید نه اینقدر شدید که نفس نفس بزنید.

منم دارم شدید ولی هرگز براش نه رفتم دکتر نه دارو خوردم نه اصلاح سبک کردم هیچ و هیچ همینطوری موهای زا ...

گاهی وقتا انقد علائم شدیده که مجبور میشی به خودت سخت بگیری من جوشای صورتم وحشتناک‌ بود.الان‌خداروشکر‌خبری ازشون نیست

من تازه فهمیدم تنبلی تخمدان دارم واقعا ممنون امیدوارم نتیجه بگیرم

مطمئن باش دارو فقط سرپوش گذاشتن رو بیماریه هیچ خاصیت درمانی نداره همیناست که‌جواب میده.من‌اینو بعد۸سال فهمیدم

مطمئن باش دارو فقط سرپوش گذاشتن رو بیماریه هیچ خاصیت درمانی نداره همیناست که‌جواب میده.من‌اینو بعد۸س ...

آره واقعا 

البته من دوسه روز پیش فهمیدم ولی چون قصد بارداری دارم و هفت ماهه نتیجه نگرفتم ده پونزده روز پیش تو پریودم زیر شکممو با روغن سیاهدانه ماساژ دادم حس میکنم بی نتیجه نبود حالا فعلا هم معلوم نیست مگه موعدم بیاد ببینم چی پیش میاد 

استارتر الان هر ماه پریود میشی؟ من ک اصلاح سبک میکنم ۶ ماهه و نتیجشو نمیبینم

بله با تاخیر ۴ ۵ روزه پریود میشم هرماه.جوشای صورتمم درحد خیلی کمه شاید دم پریود ۲ ۳ تا جوش داشته باشم.برای موهامم هیرویت میخورم و از همه مهم تر دیگه اون حالتای عصبی و افسردگی که زمان مصرف قرص داشتم رو ندارم.شماهم احتمالا خیلی دقیق رعایت نمیکنی یا شل میگیری اگه هرچیو شل میگیری روی حدف قندها و خوابت جدی باش اینا واقعا مهمن.

عزیزم حذف قند مصنوعی شامل برنج نون و اینا هم میشه ؟

شما لبنیات مصرف می کردید ؟ رب چی ؟ 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.