2821
2789

بچه ها ‌‌این تایید سوابق تحصیلی رو انجام دادید؟

اگر واسه کنکور اردیبهشت یکبار انجام داده باشم بازم باید انجام بدم؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هر دوبار انجام دادم

پشت کنکوری هستی؟همه نمراتت درست بود؟

من نمیدونم چرا سال بعضی از دروس رو واسم اشتباه زده؟مثلا من ۴۰۳ ترمیم کرده جلو نمره زده ۴۰۲

میشه یه چک کنی ببینی واسه تو چجوریه🥺🙏🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اره تاپیک منو ببین کمک کردن یه سریا

پشت کنکوری هستی؟

نه

سال درسامو واست درست زده؟

واسه من نمره های ۴۰۳ ام رو ۴۰۲ زده نمیدونم چرا

سال درسامو واست درست زده؟واسه من نمره های ۴۰۳ ام رو ۴۰۲ زده نمیدونم چرا

اره زده ۴۰۳ نمرهام درست زده

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اره زده ۴۰۳ نمرهام درست زده

🥺👌🏻

پول گرفت ازت سایت؟

نه

2825
2823
2791
2779
2792