2777
2789
عنوان

دنیا جای وحشتناکی شده

360 بازدید | 20 پست

خیلی وحشتناک ...خیلیش هم ناشی از حسادت ادماست ...خدا به هممون رحم‌کنه ..واقعا یه آدم چقد می‌تونه وحشتناک باشه و تا کجا پیش بره ..که بخاد آبروی یه نفر را ببره ...الان تو دنیا هزاران نفر در حال انجام هزاران تا گناه هستن هیچ‌کس هم خبر نداره جز خدا ..پس چرا خدا ابروشون را نمی‌بره ..چون ممکنه توبه کنن چون .خدا ستار العیوبه .پس ما که بنده این چکاره ایم .وای خدا از صبح که این تاپیک خیانت را دیدم..واقعا در تعجبم یعنی آدمای اینقدر وحشتناک هم وجود دارن ..الان اون زندگی از هم‌بپاشه چیش به تو‌میرسه ..آدمایی که خوشحالیشون و مایه ی لبخندشون فقط ناراحتی دیگرانه ..اینا هیچ وقت آرامش ندارن .

خدا تا یه جایی ستارالعیوبه وقتی بخواد دست رو کنه که نمیتونه وحی کنه...اتفاقی میفته و یکی میفهمه و به بقیه میگه..اکه خدا میخواست همچنان میتونست مخفی نگه داره گناه بندش رو...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نمیدونم گفتنش چه دردی ازشون دوا میکنه طرف یکیو با رلش میبینه انقد چرت و پرت میگه اون آدمو انقد اذیت میکنه ک شاید دس ب خودکشی بزنه واقعا نمیدونم چرا الکی الکی آبرو مردمو میبرن انگار خودشون مریم مقدسن

خدا تا یه جایی ستارالعیوبه وقتی بخواد دست رو کنه که نمیتونه وحی کنه...اتفاقی میفته و یکی میفهمه و به ...

خود اسی گفته حتی مرجع تقلید گفته شما باید اول به خودش می‌گفتید ...والا آبروی کسی را بردن خیلی بدتر از زنا هست .زنا حق الله و خدا خودش جوابشو میده و ولی اسی حق الناس به گردنشه .میتونست درست جاریش را راهنمایی کنه ..ا

عزیزم اون زندگی کسی رو به هم نزد..

جاریش باهرزگی هاش زندگی خودشو به هم زد..

حتی اگه به خاطر حسادتم لوش داد بازم 

مقصر خود جاری بود که خیانت کرد..

من موندم چرا همه گفته بودن اشتباه کردی به نظر من خوبش کرد اگه همه ی خیانتکارا از اول میدونستن لو میرن و بی آبرو میشن به خودشون جرات نمیدادن این کارو کنن.

خود اسی گفته حتی مرجع تقلید گفته شما باید اول به خودش می‌گفتید ...والا آبروی کسی را بردن خیلی بدتر ا ...

از کارش دفاع نمیکنم فقط میگم تا خدا نخواد برگ هم نمی افته از درخت چه برسه آبرو

عزیزم اون زندگی کسی رو به هم نزد..جاریش باهرزگی هاش زندگی خودشو به هم زد..حتی اگه به خاطر حسادتم لوش ...

شما خودت اگه گناهی را انجام بدی و فقط خدا بدونه ..ولی بعدش توبه کنی ..دوست داری کسی آبروت را ببره ...تکلیف جاریش مشخص بود ..ولی حتی امر به معروف و نهی از منکر هم راه داره ..تو خود دین گفته حتی جایی که احتمال مفسده می‌ره نباید انجام بدی ...استارتر اگه هدفش خیر خواهی بود از راه درستش وارد میشد .خود شما اگه کسی تو‌جمع عیبت را بگه و آبروت را ببره به نظرت خیر خواهی ...یا اینکه تو خفا به خودت تذکر بده .کار اسی هیچ‌توجیهی ندارن حتی مرجع تقلید هم کارش را تایید نکرده ما که یه آدم عادی هستیم .

[QUOTE=348333722]خود اسی گفته حتی مرجع تقلید گفته شما باید اول به خودش می‌گفتید ...والا آبروی کسی را بردن خیلی بدتر ا ...[/QUOTحضرت علی میگه اگه شب بنده آیی رودرحال گناه دیدی صبح به چشم گناهکاربهش نگاه نکن شاید سحر توبه کرده باشه 

کاربر مردهستم