2777
2789
عنوان

کمک تائید سوابق

100 بازدید | 12 پست

قبل ازمون اردیبهشت رفتیم سایت اموزش و پرورش ۵۰ تومن دادیم تایید کردیم واسه این یکی کدوم سایت باید بریم میشه کمک کنید نمیدونم چیکار کنم

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

از طریق سایت سنجش

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#خیلی_مهم

قابل توجه دانش آموزان عزیز و داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳

با توجه به قرار گرفتن نمرات نهایی در سامانه سوابق تحصیلی حتما وارد سامانه

my.sanjesh.org 

شده و پس ورود به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید 

۱_کلیک بر روی ثبت نام آزمون سراسری 

۲_آزمون سراسری

۳_سوابق ثبت نام(کلیک بر روی  سوابق تحصیلی  بکی از نوبت های آزمون سراسری )

۴_مشاهده سوابق تحصیلی 

۵_انتخاب گزینه ادامه فرایند در جدول 

۶_داوطلبانی که هزینه پرداخت نکرده بودند نسبت به پرداخت اقدام نمایند

۷_امتخاب گزینه بله در صورت  تایید نمرات تک تک دروس

۹_تاببد نهایی و پرینت

@tahselinamone

رنج دانستن دَمار از جان انسان می‌کِشد...خوشبحال 

کجاش برم

باید از سایت سنجش وارد پنل کاربریتون بشید 

و روی قسمت ثبت نام در آزمون کلیک کنید  

بعد صفحه دیگ باز میشه و.........

مراحل دیگش باید تصویری توضیح  بدم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
#خیلی_مهمقابل توجه دانش آموزان عزیز و داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳با توجه به قرار گرفتن نمرات نهایی در ...

میری توی سایت مشخصاتتو وارد میکنی وارد بخش اصلی که شدی اول میبینی مشخصات و کاملی و آدرس اینترنتی درست باشه بعد میری قسمت سراسری اونجا یکی یکی درسها رو نگاه میکنس اگه نمره مطابقت داشت بله رو میزنی اگه نداشت خیر آخر سر هم تایید رو میزنی 

رنج دانستن دَمار از جان انسان می‌کِشد...خوشبحال 

ازمون جی؟

فقط حواستون باشه در آخر مراحل 

باید یک کد بهتون بده 

حتما کد یادداشت کنید 

میری توی سایت مشخصاتتو وارد میکنی وارد بخش اصلی که شدی اول میبینی مشخصات و کاملی و آدرس اینترنتی درس ...

مرسی عزیزم لطف کردید زدم گفت با موفقیت ثبت شد 

فقط حواستون باشه در آخر مراحل باید یک کد بهتون بده حتما کد یادداشت کنید

میخام عکس بفرستم نمیشه فقط زد اطلاعات با مدفقیت ثبت شد کد نیومد