2821
2789

بچه ها تو خوابگاه دقت میشه که نماز میخونین یا نه ؟

برای دانشگاه چادر اجباریه یا یه پوشش معقول قائل قبوله؟

مثلا اگه خوابگاه باشین ماه رمضان باید روزه بگیرین؟

یا آهنگایی که گوش میدین؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم از امسال باید فرم مخصوص بپوشبن

با فرمه چادر هم باید پوشید؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من شنیدم که حتی توی خوابگاه های مدارس متوسطه دوم هم روزه اجباریه و سحر به زور باید بیدار شن و در طول ...

وااااااااااااااای

در رابطه با حجاب

پوشش اسلامی داشته باشید گیر نمیدن و ملاک چادر نیست

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
چادر مثل اینکه اجباریه و آرایش کردن و ناخن کاشتن ممنوع

نآخن نمی کارم

لباس پوشیدنمم معمولیه

ولی چادر رو نمیتونم 

نماز نمیرفتیم خیلی گیر نبودن چون ممکنه یکی عذر شرعی داشته باشه 

برای رفتن روی محوطه حتما میگفتن حجاب کامل داشته باشید چون نگهبان و اینا بودن 

رمضان هم فقط سحری و افطاری میدادن سلف موقع ناهار بسته بود اگه روزه نبودیم سحر میگرفتیم ظهر میخوردیم

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
در رابطه با حجابپوشش اسلامی داشته باشید گیر نمیدن و ملاک چادر نیست

واقعا؟

همه شهرا همین طوریه؟

من شنیدم که حتی توی خوابگاه های مدارس متوسطه دوم هم روزه اجباریه و سحر به زور باید بیدار شن و در طول ...

کی همچین حرفی زده؟ من دوست‌های خوابگاهی داشتم ولی هیچوقت نشنیدم اینطور باشه.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
نماز نمیرفتیم خیلی گیر نبودن چون ممکنه یکی عذر شرعی داشته باشه برای رفتن روی محوطه حتما میگفتن حجاب ...

واقعا؟

اگه متوجه میشدن کسی کلا نماز نمیخونه چی؟ یا کلا روزه نمیگیره؟

آدما زیر آب همو نمیزدن؟

اگه میخواستین جایی برین که دانشگاه نباشه بیرون از خوابگاه بازم به لباس پوشیدنتون گیر میدادن؟

کی همچین حرفی زده؟ من دوست‌های خوابگاهی داشتم ولی هیچوقت نشنیدم اینطور باشه.

عزمزمه من خودم دوستم چند سال پیش برای دهم و یازدهم و دوازدهم خوابگاه یه شهر دیگه وده و اینا رو بهم گفته

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792