2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی بدون بچه یا ای وی اف و مشکلاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 38 پست
منم بچه دار نشدم فعلام و شوهرم مشکل داره،ای وی اف هم کردم نتیجه نداد،پلی حاضر نیستم بخاطر بچه جدا بش ...

همدیگه رو دوست دارید و این مهمترین چیز هست

ما به هم هیچ علاقه ای نداریم همش من بودم که اونو میخاستم اما الان دیگه حوصلشو ندارم و نمیخانش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی الان از رو عصبانیت نیست که میگی نمیخوایش؟بعد طلاق پشیمون نمیشی؟

نمیدونم دو دلم 

زندگیم خیلی بی احساسی توش هست تا میخام یکم خودمو جمع کنم یه کاری با دلم و احساسم و روحم میکنه کهپشیمون میشم

باورت میشه کاری کرده که خودمو زشت و بد اندام و بی ترکیب ترین ادم دنیا میدونم

نمیدونم مشکل همسرتون چیه 

ولی همسر من از ۲۰ میلیون اسپرم فقط ۲ میلیون داشت و من هیچ امیدی برای بچه دار شدن نداشتم اما ماه پیش رغثفتم پیش یه دکتر با یه نسخه این ماه نی نی امده تو دلم

نمیدونم مشکل همسرتون چیه ولی همسر من از ۲۰ میلیون اسپرم فقط ۲ میلیون داشت و من هیچ امیدی برای بچه دا ...

آزو اسپرم هست فقط داخل بیضه اسپرم داره و فقط با میکرو اینکنشن بچه دار میشم اونم که۴بار انجام دادم و منفی بوده

مبارکت باشه عزیزم 

مرسی ازت ولی دو دل شدم تا الان هیچوقت به جدایی فکر نکرده بودم

من تو زندگی شما نیستم بدونم مشکلاتت چیه ولی الان تو مرحله ای از زندگی هستم که میگم پول در درجه اول مهمه نمیدونم شاید من خیلی خستم خیلی کم آوردم 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نمیدونم دو دلم زندگیم خیلی بی احساسی توش هست تا میخام یکم خودمو جمع کنم یه کاری با دلم و احساسم و رو ...

یعنی علنا گفته که دوستت نداره؟یا از این مردایکه اصلا بروز نمیدن؟ببین بنظرم باهاش صحبت کن همینایی که تو دلته رو بهش بگو که دلت محبت میخواد دوس داری زندگی عاشقانه تر باشه ،بهش محبت کن ،تصمیم بگیر یه.کم ازامروز تلاشتو واسه زندگی که دوس داری بیشتر کن،انشالله که یه تلنگر باشه واسش صحبتات

هی منم فقط بی پولی واقعا سخته به هیچیم نمیتونم برسم

شاید باور نکنی من یه مانتو واسه محرم بعد چند سال خریدم هنوز میگم کاش نمیخریدم قسطمو میدادم که به ضامنم زنگ نزنن،البته من نمیدونستم ۳ تا قسط عقب افتاده فکر میکردم شوهرم داده ولی به من نگفته بود الان استرس داره منو میکشه که جلو حقوق ضامنو نبندن حالا ضامن کیه بابای خودم🥲 کاش صد پشت غریبه بود کمتر حرف میشنیدم اونم بابایی که ماشالله حساب پولاشو نداره،خیلی کم آوردم

بلندترین فریاد من سکوت من است...