2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی بدون بچه یا ای وی اف و مشکلاتش

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 38 پست
واقعا پول مهمه اما نه به اندازه ی کشتن خودت و ارزوهات و …

حق با شماست ولی مشکلات من خیلی خیلی از تصورات شما بزرگتره و فقط پول حلش میکنه،امیدوارم هم مشکل شما حل بشه هم من 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی علنا گفته که دوستت نداره؟یا از این مردایکه اصلا بروز نمیدن؟ببین بنظرم باهاش صحبت کن همینایی که ...

ببین تو باشی چی فکر میکنی

هیچوقت نمیبوستم هیچوقت کاری نمیکنه که من خوشحال شم جلو همه تحقیرم میکنه و اصلا میل جنسی نداره هیچ کششی به سمتم نداره و همش کار و کار و کار و پسرداییش و رفیقاش و خانواده ش

من هیچ جا الویت نیستم هرچی بخره هزاران منت میزاره هرکار کنه میزنه توی سرت و همش از ظاهرت تا باطنت رو ایراد میگیره

قهر کن حرف نزن اصلا براش مهم نیست

راهنمایی عمیق هم داریم مگه؟ خب همونا رو اجرا کنمگر اینکه بری پیش یه زوج درمانگر حرفه ای

باید بگن مشکل از کجاس تنها حرفشون اینه خودتو سرگرم کن به شوهرت و بچه و مشکلات فکر نکنی شما به این نمیگین سطحی 

من باشگاع میرم دانشگاع میرم کلاس موسیقی میرم خیاطی هم میکنم دیگه به چی خودمو سرگرم کنم که مغزم یخ بزنه