من اطرافیان خانواده خودم خیلی گیر میدن بچه دار شو و... ولی اصلا برنامه ای برای بچه ندارم یعنی علاقه ای ندارم و میدونم بچه بیارم الان نمیتونم نگهش دارم دوست دارم با این وضعیت ادامه بدم نمیدونم باید چیکار کنم
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰
چون اگه قرار باشه بچه دار بشی اون نه ماه سختی و سختی زایمان و بعد شب بیداری و وووووو هزار و یک سختی بچه رو قراره خودت بکشی نه کسای دیگه که که میان بهت میگن باردار شو
چند ساله ازدواج کردی؟ این زندگی شماست به کسی مربوط نیست، اگر هم کسی چیزی گفت جواب سربالا بده بگو هنوز آمادگیشو ندارم، بچه دار شدن مسولیت بزرگیه، این مسأله یه چیز شخصیه دوست ندارم در موردش با شما صحبت کنم، یا اگر تندتر خواستی جواب بدی بگو هروقت تصمیم داشتیم اولین نفر به شما اطلاع میدم.
فکرشو بکن ۲۰۲۰ ماسک میزدی که زنده بمونی، کی چی؟ که برسی به این روزا؟!