2777
2789

لطفا نظرتونو بگید در موردشون مرسی 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
من هیمالیا دارم...مدل آلفا پلاس...راضیم...هم جا داره هم مشکلی نداره

اخ قربون دستت .دقیقا مدل الفا میخوام. دستگیره هاش نمیشکنن؟ یخسازش چی؟ 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ قربون دستت .دقیقا مدل الفا میخوام. دستگیره هاش نمیشکنن؟ یخسازش چی؟

من از اون مدلش گرفتم ک دستگیره نداره...ولی واس مامانم دستگیره داره ن جنسش خوبه..دستگیره رو کشیدنی حالت انعطاف داره مثل یخچال قدیمیا ثابت نیست ک بگیم بشکنه و اینا...والا چون ابمون فایده نداره یخساز ایناشو به شیر وصل نکردیم 

من از اون مدلش گرفتم ک دستگیره نداره...ولی واس مامانم دستگیره داره ن جنسش خوبه..دستگیره رو کشیدنی حا ...

مرسی گلم.

توی مشخصات نوشته بود تصویه اب داره

مرسی گلم.توی مشخصات نوشته بود تصویه اب داره

تصفیه🥴🥴🥴ویرایش نی نی سایت خرابه

مرسی گلم.توی مشخصات نوشته بود تصویه اب داره

ن بحث تصفیه نیست...اصلا اب منطقه ما یه مزه ای میده که جالب نیست...واس همین یا از چشمه میریم هفته ای واسه خوردن میاریم...یا اب معدنی میگیریم...ولی در کل یخچال خوبیه...ایشالا ک با دل خوش بخری♥️