2777
2789
عنوان

کیا آیفون 13 یا 15 دارن بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4571 بازدید | 25 پست
من ۱۵نرمال دارم نیت داشتم ۱۳نرمال بخرم که اخرش ۱۵نرمال خریدم خیلی خیلی راضیم

مشکل آنتن نداری؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من ۱۵نرمال دارم نیت داشتم ۱۳نرمال بخرم که اخرش ۱۵نرمال خریدم خیلی خیلی راضیم

عزیزم آنتنش چقد میره؟ 

نتش چقد قطعی داره؟ 

موندم بین دوراهی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل آنتن نداری؟

سخته دیگه  دوتاگوشی همزمان 

الان اگه قرار باشه دوتا داشته باشم باید سیم کارت جدا برای اون بگیرم؟! این دیگه بدتر 

من سرکار خیلی وقتا لازمه عکس بگیرم اينور اونور ارسال کنم و... حتی همون مدیریت ازلاعات و دسته بندی عکسهاو منیج کردن ورودی های پیامرسانای مختلف و.... انگار کارم دوبرابر میشه 

مگر اینکه اونو فقط برای دوربین استفاده کنم که خوب عکسارو تو این یکی گوشی نیاز دارم خخخخخخ 

اوف سخته دیگه

عزیزم آنتنش چقد میره؟ نتش چقد قطعی داره؟ موندم بین دوراهی

دو ماه اول کامل انتن داری بعد دوماه ماله من خیلی کم میرفت بعد ۷ماه یه خورده زود زود میره ولی گوشی دوم دارم اصلا واسم مهم نیست انتن دوتا سیم کارت دارم همراه رو ایفون ایرانسل رو اندروید کسی ام زنگ بزنه همراه خاموش باشه به ایرانسل میزنه کلا تو ایران ایفون داشته باشی باید یه گوشی دوم باشه برنامه های ایرانی که نصب نمیشن مخصوصا همراه بانکا 

ولی کمی صبر کن سری 16بخر شهریور میده بیرون 15کمی زود داغ میکنه با تغییر دما

سخته دیگه دوتاگوشی همزمان الان اگه قرار باشه دوتا داشته باشم باید سیم کارت جدا برای اون بگیرم؟! این ...

نه بابا اینجوری ام نیست یه سیم کارت میندازی گوشی اندروید هات اسپات میکنی هم نت داری قشنگ تموم کاراتم میکنی فقط تو زنگ زدن و تماس  مشکل هست 

نه بابا اینجوری ام نیست یه سیم کارت میندازی گوشی اندروید هات اسپات میکنی هم نت داری قشنگ تموم کاراتم ...

مرسی عزیزم از توضیحاتش 

راستش بعد کلی سرچ کردن و پرس و جو و شناختی که از 

خودم دارم به این نتیجه رسیدم 13 پرومکس بگیرم 

سلام عزیزم هستی چندتا سوال ازتون داشتم؟میشه اینجا بپرسم؟؟

بفرمایین