2777
2789

سلام من با این اقا ۶ ماهه ک رفیقم 

وضع مالی خوبه اخلاقاش خوبن میشه تحمل کرد ب جز چن مورد 

مثلا هی غر میزنه ب شوخی میگ من فلان چیزو برات ارزون تر میخریدم گرون خزیدی 

یا ب شوخی میگم میخام بعد ازدواج سرکار نرم هی میگ ار دو سه سال بری بسه 

یا برای خودش خرج میکنها ولی من برای امتحان کردنش چن بار ازش پول خاستم  داده ها ولی امروز فردا کزده داده یا بعدا هی گفته زده تو سرم

موقعیت خوبی داره و دوسش دارم نمیخام از دستش بدم 

ولی نمیدونم واقعا خسیسه یا هنوز تعهدی نداریم زورش میاد بده و خرج کنه 

چون داره و ندار نیس 

اون چند موردی که شما خیلی ریز از کنارش رد شدی، واسه عمر ویرانی اعصاب کافیه!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم عین توعم و تو همچین رابطه سمی با یه خسیس گیر افتادم ، تا وابستگی و علاقه پیش نیومده تمومش کن اینجور ادما درس بشو نیسن مگ اینکه قبول کنی خودت بری سرکار و خودت برا خودت خرج کنی تا زندگی بهت سخت نگذره

شاید چون تعهد نداره هنوز زورش میاد که منطقیه ولی این رفتارها هم جالب نیست نمیشه وقتی با کسی ارتباط میگیری خرج نکنی خب ارتباط اینجوری نگیره خرجم نکنه ! اگه دنبال اینه تعهد داشته باشه و خرج کنه خب بیاد خواستگاری و بعد اشنا بشید 

میتونه خسیس هم باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شاید چون تعهد نداره هنوز زورش میاد که منطقیه ولی این رفتارها هم جالب نیست نمیشه وقتی با کسی ارتباط م ...

نمدونم مثلا برا خورد و خوراک و کافه رفتن و بحث شکم خسیس نیس برا چیزا حس میکنم هست

اول بفهم حرف دلش چیه .مطمئنی قصدش جدیه؟ 

اگه جدیه که پس خسیسه ولی اگه دوست دخترشی همین که بهتون داده لطف کرده و واقعا توقعتون بیجاس ...

حس میکنم تو روی اون حساب بازکردی ولی اون نه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وقتی میگی خسیس یعنی همه چیز تموم نیست 

دیوانه میشی از دستش هر روز جنگ اعصاب داری سر این موض‌ع

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍