2777
2789
عنوان

منم تازه تاپیک خیانت جاریو خوندم

168 بازدید | 13 پست

چرا همه از اون زن خیانتکار دفاع کردن واقعا جالب بود .میدونید الان مردایی که واسشون فیلم فرستاده اگه متاهل باشن زناشون نمیان اینجا تاپیک بزنن شوهرم بهم خیانت میکنه با یکی در ارتباطه.خدا آدم خیانتکارو رسوا میکنه حالا یا جاری لوش بده یا هر کسی.اون اگه وجدان داشت دلش واسه بچه هاش میسوخت و وسیله عشقو حال مردای غریبه نمیشد

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...

واقعا شماها چرا نمفهمین تو هیچ کدوم از پست های ما نمیبینی که از جاری اسی دفاع کرده باشیم حرف ما اینه چرا این زن که میگه اگه خواهرم اینکارو میکرد تو گوشش میزدم چرا نرفت تو گوش جاریش بزنه چرا غیر مستقیم به جاریش پیام نداد بگه هرزه بازیو کنار بذار تو نصف پست های قبلش علنا حسادتشو نسبت به جاریش نشون داده هر کی خوشبخته تو فامیل این خانم بحث انگ خیانتکار بودن زده میگه عروس عمم خیانتکاره فلان فامیلم خیانتکاره این خانم که مدام سنگ ابرو به سینه میزنه چرا نرفته به پسر عمش بگه تا اونم طلاق بگیره ما اصلا بحثمون جاریش نیس بحثمون حسادث استارتره که با حسادت زندگی اونارو خراب کرده و بعدم اسم ابرو روش میذاره همچین زنی کثیف و پسته حتی اگه جاریش خیانت نمیکرد هم از شدت حسادت اونقد تو زندگی جاریش کنکاو میکرد که بالاخره از هم جدا شن بحث ما سر کثیف و رذل بودن خود استارتره

چون مثل همن پاش بیوفته خیانت میکنن زمینشو  دارن وسلام

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شماها چرا نمفهمین تو هیچ کدوم از پست های ما نمیبینی که از جاری اسی دفاع کرده باشیم حرف ما اینه ...

تو‌ته داستان چه فرقی داره ؟اصلا حسادت کرد گفت خب که چی؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
تو‌ته داستان چه فرقی داره ؟اصلا حسادت کرد گفت خب که چی؟

خیلی فرق میکنه اینک سر حسادت بخوای زندگی یه نفرو خراب کنی تا سر دلسوزی وگرنه برا خواهرش هم تو گوش خود خواهرش نمیزد میرفت به شوهر خواهرش میگفت

من کاری به حسادتش ندارم .ولی خودمم خیانت یکی رو شنیدم شوهرش فامیل مادرمه و زنه یه بچه داره با دوست شوهرم حرف میزنه فیلم خودشو میفرسته واسه پسره اینقد ناراحتم همش میگم کاش شوهرش متوجه بشه.آخه شوهرش چه گناهی داره.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
خیلی فرق میکنه اینک سر حسادت بخوای زندگی یه نفرو خراب کنی تا سر دلسوزی وگرنه برا خواهرش هم تو گوش خو ...

عزیزم تو خیانت کار بودن اون ادم هیچ فرقی ایجاد نمیشه ادم خیانت کار به جزاش باید برسه نمیشه که حالا اسی حسادتم داشته ولی هیچی عوض نمیشه کارش درست بود 

اون زن واقعا خیانت کار بوده این نبوده که اسی از حسادت رفته الکی چیزی گفته که اونجوری حرف شما درست بود نه وقتی واقعا طرف خیانت کاره 

من کاری به حسادتش ندارم .ولی خودمم خیانت یکی رو شنیدم شوهرش فامیل مادرمه و زنه یه بچه داره با دوست ش ...

خودشونو جای طرف نمیزارن اینها که دفاع میکنن خودشون بودن دوست داشتن همچنان با ادم خیانت کار زندگی کنن ؟نمیخواستن به طریقی بفهمن !! مگه میشه نخوان 

ادم خیانت کار بالاخره یه جا لو میره به طزیقی 

عزیزم تو خیانت کار بودن اون ادم هیچ فرقی ایجاد نمیشه ادم خیانت کار به جزاش باید برسه نمیشه که حالا ا ...

دقیقا اگه چیزی نبود که شوهرش هیچی پیدا نمیکرد .اگه جاریشو نصیحت میکرد راه های بهتری واسه مخفی کردن کاراش پیدا میکرد همون بهتر که به شوهرش گفت بخدا این جور آدما درست نمیشن

عزیزم تو خیانت کار بودن اون ادم هیچ فرقی ایجاد نمیشه ادم خیانت کار به جزاش باید برسه نمیشه که حالا ا ...

عزیزم من واقعا حوصله بحث ندارم بازم میگم هیچ کسی کار اون خیانتکارو توجیح نکرده و هیچ کسی هم ازش دفاع نکرده منتها فرق میکنه که با کنکاو بری زندگی یکی دیگه رو خراب کنی حتی اگه خیانتکار هم نبود بالاخره زندگیشونو از سر حسادت به یه طرز دیگه خراب میکرد بحث ما همین بود بعدم از کجا معلوم اون چتا مال دوران مجردیش نبوده  و و و هزار و یک اما وجود داره منتها کسی که کنکاو کنه و دنبال خراب کردن زندگی بقیه باشه براش این چیزا مهم نیس لطفا ریپ نزن با ادم حسود برخورد نداشتی که این چیزا رو درک کنی منم وقت ندارم که شما رو به درک برسونم

عزیزم من واقعا حوصله بحث ندارم بازم میگم هیچ کسی کار اون خیانتکارو توجیح نکرده و هیچ کسی هم ازش دفاع ...

پس روز خوش 

جواب دادن بی فایدست  

یه فامیلون چند سال پیش یه رم به من داد گفت آهنگ داره بیمارستان بودم اون موقع حوصلم سر میرفت آهنگاشو گوش کنم.رمو باز کردم فیلم و عکس خودش تو رم بود تو حموم گرفته بود از خودش.منم به کسی نگفتم بعد زنگ زد که رممو پس بده حول شده بود 

الان ده سال میگذره تازه از شوهرش جدا شده.کاش شوهرش همون موقع میفهمید طلاق میگرفتن.شاید این آدما واسه هم ساخته نشدن که جای دیگه دنبال خوشی میگردن 

واقعا شماها چرا نمفهمین تو هیچ کدوم از پست های ما نمیبینی که از جاری اسی دفاع کرده باشیم حرف ما اینه ...

استاتر اون تاپیک از اول بحث اینکه اگه خواهر خودم بود بهش گوشزد میکردم نگفت این حرفو اخرای تاپیک عنوان کرد بعضیا عجیب نفرینش می‌کردند انگار جاری اسی بودند والا بنده درکشون نکردم

خب به هر حال ی عده خانما حسودند ی عده هم خیانتکار و هرزه این اونو رسوا می‌کنه اونم با خیانتش گند میزنه به زندگی مشترکش و ...

کار هر دو زشت بود ولی کار جاری استاتر به نظر من غیر قابل بخشش و باید شماتت بشه

وگرنه اکثر خانما تو موقعیت خیانت قرار می گیرند ولی نجابت و تعهد دارند و حفظ آبرو خانواده براشون مهمه

ی زنه کم خرد لیاقت زندگیه خوبو نداره چ بسا این ارتباطات سمی آسیب‌های بدتری میزد اگه همسرش طلاقش نمی‌داد 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
استاتر اون تاپیک از اول بحث اینکه اگه خواهر خودم بود بهش گوشزد میکردم نگفت این حرفو اخرای تاپیک عنوا ...

بازم میگم هیچ کسی نگفته کار اون هرزه درسته ماه پشت ابر نمیمونه و اون بالاخره رسوا میشد منتها فرق میکنه که یه نفر از سر فوضولی و حسادت بخواد زندگی شو خراب کنه تا اینکه یه نفر از سر دلسوزی بخواد کسیو از دام گناه نجات بده یه نفر دیگه هم قبلا تاپیک زده بود جاریمو تو ماشین دیدم خیانت میکنه همه بهش گفتن خودشو از این مسئله کنار بکشه یا بره به جاریش گوشزد کنه حتی جاریو تهدید کنه با شماره ناشناس بازم میگم حوصله بحث ندارم تا وقتی نرفته طلاق عروس عمه شو که خیانت کرده بگیره کاری که سر جاریش اورده هیچ معنی ای نداره جز حسادت جاریش خیانت نمیکرد به یه طریق دیگه زندگیشو خراب میکرد من واقعا حوصله بحث ندارم برین دونه دونه پست های اون تاپیکو بخونین تا بهتر دستگیرتون بشه تا وقتی به پست ادم حسود و بد ذات نخورده باشید درک نمیکنید بنابراین ترجیح میدم به جای بحث سر یه همچین استارتری برم تاپیک های دیگه پیام اولمو هم از تاپیک اصلی کپی کردم حتی اون اوم برام ارزش نداشت که بخوام دوباره تایپ کنم