2777
2789

واقعا درسته که میگن ما زن ها پیچیده هستیم

دفاع از همجنس هم تا یه حدی درسته اما بعضی ها دیگه شورشو در میارن

یه نفر تاپیک میزنه شوهرم خیانت کرده همه به شوهره فحش میدن و هزارتا راهکار...

بعد تا میفهمن زن خیانت می‌کنه همه جبهه میگیرن که آبروش نباید بره😂😂

به نظر شما کسی که فکر آبرو هست دنبال این کار ها میره؟

یعنی خودش نمیدونه این کار اشتباهه و ممکنه به قیمت تموم شدن زندگیش باشه؟

آدمی که خیانت می‌کنه باید یه جور بد تاوان بده تا متوجه اشتباهش بشه

پس خواهشاً از اینجور آدم ها طرفداری نکنید

🌱✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هر دو طرف متنفرم 

اشغالن 

جیندرلان 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

خودشون یکی از اونا هستن شاید این دلیلشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اینجا مرد خیانتکارو نمیکشن.‌میگن چقد مررررده.

ولی زن رو میکشن پس نباید جار زد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اره خب

ولی اصلش اینه که اول به خود طرف گوشزد کنی اگه اهمیت نداد و بازم ادامه داد به یه بزرگتر که ازش حرف شنوی داره، اگه بازم فایده نداشت اون وقت به اونی که باید 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چون مردا خیانت کنن همه میگن زنش بد بوده

ولی اگه زن خیانت کنه میگن ذات خودش بد بوده

ضمن اینکه عزیزیم دفاع نمیکنیم

در هرصورت عمل زشتی هست

ما چون میدونیم زن ها همینطوری هم دایم مورد حمله هستن وزیر زره بینن میگیم گندشو در نیارید

چون برخوردای خشنی میشه باهاشون 

مثل مردا نمیگن مردبوده دلش خواسته

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘