2821
2789
عنوان

آخرین باری بود که اقدام کردم

377 بازدید | 35 پست

خسته شدم از دست شوهرم ۲سال جنگ روانی،توی این ۲سال چند بار اقدام کرد نگرفت،من بچه نمیخواستم به اصرار شوهرم اقدام کردم،اون ماه پنجم پریود شدم این ماه ۳۱ام،خیلی اصرار کرد تا اینکه رفتم سونو روز یازدهم پریودی گفت یه فولیکول غالب ۲۳داری دیروز یعنی روز ۱۳پریودی اقدام کرد،الان خیلی استرس دارم که میگیره یا نه،به شوهرم گفتم دیگه بار اخره و اقدام نمیکنم اونم گفت باشه،الان خیلی استرس دارم که میگیره یا نه ،نظرتون چیه،فولیکول بعد چند ساعت ازاد میکنه تخمک رو،چقدر احتمال داره بگیره و باردار بشم،من تمایلی ندارم به بارداری اصرار شوهرم بود

همین استرست مانع بارداریه عزیزم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین استرست مانع بارداریه عزیزم

من خیلی تجربه های تلخی داشتم،تاپیکامو بخونی متوجه میشی،خیلی خستم،،اصلا دیگه بچه نمیخواستم،شوهرم خستم کرد،از دیروز خواستم قرص اورژانسی بخورم عذاب وجدان نزاشت بخورم،گفتم بزارم ببینم 

من خیلی سر در نمیارم فقط چرا میگی دیگه اقدام نمیکنی من بعد دوسال اقدام باردار شدم

تاپیکامو بخونی متوجه میشی چی کشیدم،خستم کرد تسلیم شدم،الان بنظرتون ممکنه بگیره،چهارشنیه فولیکولم ۲۳بود جمعه اقدام کردم،فولیکول بعد چقدر ازاد میشه

زن ومردی که دوسال جنگ روانی دارن به جای مشاور رفتن چرا باید بچه بیارن ،خیلیا این اشتباه کردن واللن بخاطر همون بچه که داره اسیب میبینه غصه میخورن اول روابط عاطفیتونو محکم کنید

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
همچین میگی اقدام کردم انگار کوه کندین رابطه زن وشوهریتونو داشته باشید بی جلوگیری شد شد نشد نشد چرا ا ...

گلم من خیلی روزای سختی گذروندم،به اصرار شوهرم این یه بارو اقدام‌کردم،الانم‌نمیدونم‌چقدر احتمال بارداری هست خواستم اینجا بپرسم شاید کسی بدونه فولیکول روز ۱۱چند ساعت بعد ازاد میشه و احتمال بارداریمو‌بفهمم

گلم من خیلی روزای سختی گذروندم،به اصرار شوهرم این یه بارو اقدام‌کردم،الانم‌نمیدونم‌چقدر احتمال باردا ...

اگرم انقدر دغدغه روز ازاد شدن تخمک داری ،کیت تخمک ازداروخانه بخر

صدمرده زنده میشوداز ذکریاحسین/ارباب مامعلم عیسی بن مریم است
گلم من خیلی روزای سختی گذروندم،به اصرار شوهرم این یه بارو اقدام‌کردم،الانم‌نمیدونم‌چقدر احتمال باردا ...

اصلا درک نمیکنم این‌حساب کتاب کردنارو.ولی زیادشنبدم استرس مانع حاملگیه.هرسه تابچمو بااین دید اقدام‌کردیم که شدشد نشد نشد همون باراولم شد.

زن ومردی که دوسال جنگ روانی دارن به جای مشاور رفتن چرا باید بچه بیارن ،خیلیا این اشتباه کردن واللن ب ...

خیلی تلاش کردم،فایده نداشت،تسلیم شدم بالاخره،، راضی شد این یه بار اقدام کنه و دیگه دست از سرم برداره،الان خیلی استرس دارم،خواستم از دست اصراراش راحت بشم فقط الان استرس بارداریو دارم نمیدونم چقدر ممکنه بگیره،سنم بالاست قصد بچه دار شدم نداشتم تجربه ی سقط داشتم ،جنینم‌انسقال بود بری تاپیکام میفهمی چی کشیدم،شوهرم دست بردار نیود

2825
2823
2791
2779
2792