2777
2789

الان نزدیک ۳ ماهه همش سرفه خلطی و خس خس سینه داره.کلی دکتر بردمش هم متخصص اطفال هم فوق تخصص ریه هرچی دارو دادن هیچی.وقتی استفاده میکنم بدنیس ولی وقتی دارو قط میشه دوباره سرفه اش شرو میشه.

چیکار کنم خوب شه شما تجربه ای دارین؟

پسر من.

میگفتن ریه هاش حساسه

با بزرگتر شدن خوب شد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق تخصص آسم و آلرژی

پرنده و حیوون خونگی نداشته باشید 

عطر و ادکلن در بسته توی کمد دربسته نداشته باشید

چه رسد استفاده 

سیگاری نداشته باشید 

بالش نوزاد از پر نباشه

ملحفه شو زود به زود بشور

اسپند وعود دور و برش نباشه

اگه شیر مادر میخوره 

کاکائو ،بادمجان،گوجه ،توت فرنگی ،کنسروی جات ،ادویه 

از غذای خودت حذف کن

گرد و خاک نباشه دور و برش

توی خونه بوی وایتکس و جرم گیر و این طور چیزا راه نندازی

شوینده بهداشتی معطر استفاده نکن

دستمال مرطوب عطری استفاده نکن

توصیه های دکتر برای پسرم

ینی کی خوب شدسینه اش ک خس خس میکنه انگار جیگرم ریش میشه

‌اسم خفیف دارن

نزدیک دو سالگی

البته من بهش اسپری تنفسی دادند

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اهل کجایی...بندرعباس یه دکتر خوب برای آلرژی هست تست میگیره از بچه ببینه آلرژیشش برای چی هست،احتمالا بچه ی شما به چیزی آلرژی داره که شما متوجه نیستی،اونجا ببر بچه‌ رو که مورد حساسیتش پیداشه تا درمانشه،دکتر محمدی،چهار راه یا چهار راه پلنگ صورتی

منم اسپری دادن.با نبولایزر بخور دادم.خوب نمیشه.نگرانم😭😭😭

همون اسپری رو درست و مرتب استفاده کنی خوب میشی

مواد نگه دارنده و فست فودی بهش نده

دود و اسپند و سیگار و قلیون و همه رو حذف کن

اصفهانم.تست آلرژی اونجوری ک چیز تزریق میکنن زیر پوست؟

برای بچه ی من گرفت چندتا شیار ریز روی دستش زد بعد انواع مواد غذایی و چیزای مختلف روی شیارا گذاشت هرکدوم که آلرژی داشت قرمز میشد و ورم میکرد