2777
2789
عنوان

پریودی وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 74 پست

سلام عزیزم،اگه مشکل بارداری داری،باید لاپاراسکوپی بشی

منم اندومتریوز دارم و سر بچه ی دوم به مشکل خوردم

خیلیا بعد از لایرا مشکلشون حل شده

ولی چون لاپرا ذخیره رو میاره پایین،قبلش باید فریز جنین انجام بدی تا اگه خدای نکرده بعد لایرا طبیعی باردار نشدی اونارو انتقال بدی

ولی نود درصد بعد لاپرا باردار میشن 

پریودی هات منظمه???سیکلت چندروزه اس???

ببین پریودی ی نعمت و حجامت هستش ک ب باروری کمک میکنه

شما وقتی پریودیت انقد بد باشه برا بارداری اذیت میشی

ولی نگران نباش

من استادم تنبلی تخمدان پلیکیستیک داشت و نابارور گفتن بهش ولی خداروشکر با طب سنتی مشکلش رفع شد و خدا بهش دوقلو داده ک پنج سالشونه

مشکلتون رو باایشون هم درمیون میدارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بانو..هیچ وقت ازدرگاه خدا ناامید نشو...هرکمکی ازدستم بربیاد براتون انجام میدم ک ان شالله مشکلتون ...

ببخشید ولی زیره برای اندومتریوز خوب نیست

یه هورمونی تو ما زیاده،تو زیره اون رو داره و تشدید میکنه مشکل مارو

هم چنین سیاه دونه

نه نابارورم.

انشاالله به زودی زود دامنت سبز میشه ...

منظورم از بچه داری یعنی منم موقع دختر بودنم تا قبل بچه دار شدنم اینجوری بودم پریود سخت بود ولی بعد زایمان کلا دردام رفت الان یه درد مختصر تو پریودی دارم .

🌼
پریودی هات منظمه???سیکلت چندروزه اس???ببین پریودی ی نعمت و حجامت هستش ک ب باروری کمک میکنهشما وقتی پ ...

پریودام منظم سر ساعت.سر ۲۸ روز.احتمالا همینطوره.ببخشید میخواستم بیام پی وی مشاوره بگیرم دیگه انگار غش کنم رفتم تو عالم خواب. عصر باهاتون صحبت میکنم 

سلام عزیزم،اگه مشکل بارداری داری،باید لاپاراسکوپی بشیمنم اندومتریوز دارم و سر بچه ی دوم به مشکل خورد ...

دکتر مشهد بهم گفت منعی برای دریافت داروی ناباروری ندارم یعنی لاپاراسکوپی میخواد.البته تخمدان سمت راست م چسبندگی هم داره.من پیگیر نمیشم یکبار میرم یکسال نمیرم.

چرا خودتو شکنجه میدی یه دونه قرص بخور یا برو دکتر زنان برات داروی لازم رو بنویسه

خواهر قرصم تموم شده.فقط آ ث آ داشتم بخورم خونریزی م شدید.شیاف داشتم اسهال میشم.همسرم خواب بود نگفتم ببره دکتر.ببین حال ندارم خودمو جمع کنم آماده شم برم دکتر.باید چند بسته مفنامیک داشته باشم ذخیره