2777
2789
عنوان

پریودی وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 74 پست
بله بانو..هیچ وقت ازدرگاه خدا ناامید نشو...هرکمکی ازدستم بربیاد براتون انجام میدم ک ان شالله مشکلتون ...

مممنونم.من ذخیره تخمدان پایین دارم و کیست.همسرم تحرک اسپرم پایین.هیچ فقط درمان کیست اینا

خیلی چیزا میخورم اثر نداره

این ب من اثر کرد میدونم موثره،دو سه تا طی روز اشکال نداره.ما زنها باید سرحال باشیم گه بتونیم پا شیم آشپزی و کار خونه کنیم.هر چند بمیریم از درد.کسی حس ما رو نمیفهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید ولی زیره برای اندومتریوز خوب نیستیه هورمونی تو ما زیاده،تو زیره اون رو داره و تشدید میکنه مشک ...

بله گلم من این درمان هارو برای درد قاعدگی دادم و حواصم ب مشکل آندومترشون نبود

کلا غذاهایی ک طبع گرم و خشک دارن خوب نیس براتون

مممنونم.من ذخیره تخمدان پایین دارم و کیست.همسرم تحرک اسپرم پایین.هیچ فقط درمان کیست اینا

درخواست دادم بفرمایید شخصی ک باهم صحبت کنیم

ببین کلا رحم ک طبعش سرد باشه کیست میسازه

باید طبعش رو متعادل کنیم

پریودی هات منظمه???سیکلت چندروزه اس???ببین پریودی ی نعمت و حجامت هستش ک ب باروری کمک میکنهشما وقتی پ ...

سلام عریزم خوبی شما

ببخشید من ۱۹ سالمه ۹ یا ۱۰ ماهی هست اقدام میکنم باردار نمیشم البته ماه ها پشت سرهم نبوده

عکس رنگی سونو و سونو واژینال همه رو انجام دادم مشکلی نداستم شوهرمم ازمایش داده خوب بوده بنطرت دلیل باردار نشدن من چیه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
سلام عریزم خوبی شماببخشید من ۱۹ سالمه ۹ یا ۱۰ ماهی هست اقدام میکنم باردار نمیشم البته ماه ها پشت سره ...

سلام گلم فدای شما،،شماخوبی???

نگران نباش درست میشه

یکی از علل اصلی باردارنشدن، گیاهان و تخم گیاهانی است که اصلاح_ژنتیکی شده اند؛ مثل خیار، بادمجان و حتی مواد غذایی وارداتی مانند #نخود_فرنگی، #ذرت و #سویا،برخی #داروهای_شیمیایی نیز باردارنشدن را در جامعه تشدید کرده اند.

لذا برای مقابله با این معضل، #کاسنی و #زردک می تواند باروری را تقویت کند.
چون دست کاری ژنتیک نشدند

و اینکه باید بررسی کنم ببینم بخاطر چیه

چون گاهی رحم ک سرد میشه این سردی رو میده ب تخمدان ها و عملکرد اونارو ضعیف میکنه و بارداری رو عقب میندازه

ان شالله ک باهم دست ب دست هم میدیم ک دامنتون سبزبشه

سلام گلم فدای شما،،شماخوبی???نگران نباش درست میشهیکی از علل اصلی باردارنشدن، گیاهان و تخم گیاهانی اس ...

ممنونم عزیزم  بهم انرژی دادی نشالله که موفق باشی 

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
ممنونم عزیزم بهم انرژی دادی نشالله که موفق باشی

گلم مامزاج شناسیمون رایگانه و باعلم زبان شناسی کل بدن شخص رو چکاب میکنیم..اگه مایل باشی ی مزاج شناسی پیش خودم انجام بده ک طبع ات رو بشناسی و بدونی چی بخوری برات بهتره