2777
2789
عنوان

پریودی وحشتناک

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 74 پست

عزیزم گرمش کن حالا یا با کیسه اب گرم یا بااتو یا باسشوار حتماااا گرم کن بعدم ببندش خیلی تسکین پیدا میکنی مفنامیک اسیدم خیلی خوبه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نابارور رو تو‌زمونه امروز به کار نبر

برای درمان رفتم، دکتر گفت کیست داری نمیشه دارو تقویتی بدم علاوه بر فولیکول،کیست ت هم بزرگ میشه بعد لوله رحمت رو ازدست میدی،دارو داد ال دی گفت ماه بعد بیا .منم ال دی میخوردم استفراغ میکردم،دوباره رفتم سونو کیست کوچک نشده بود یکی دیگه هم اضافه شده بود،بعد دکتر منو ارجاع داد به دکتر مشهد، مشکوک ب تومور لاکرا بودم.دیگه واقعا فک کردم تومور، مشهد گفتن ن بابا اندومتریوز  و التهاب لگنی هست،ک بعضی خانومها تو سن باروری این مشکل رو دارن.دیگه هم پیگیر نشدم. 

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاورومدرس طب سنتی خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم...

و علت این درد های وحشتناک سردی بیش ازحد رحمتون هستش

رحم ک سرد باشه آلودگی هارو دفع نمیکنه و ب خودش جذب میکنه و باعث ایجادمشکلاتی نظیرمشکلات شمامیشه..

و اینم بگم ک ب خودتون نابارور نگین

چون خیلیارو داریم ک همین مشکلاتشون ک حل میکنن ب راحتی باردارمیشن ب لطف خدا

چند وقته دراقدام هستین و چندسالتونه???

چشم مهربون.

😘😘

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

درد قاعدگی اقدامات زیر در کاهش درد هنگام قاعدگی مفیدند:

قبل از شروع درد ، روزی ۳-۲ بار یک استکان دم کرده زیره سبز را که با نبات شیرین کرده اید ، بنوشید و این کار را تا پایان روزهایی که درد دارید ادامه دهید.

روغن مالی زیر شکم با روغن های سیاهدانه یا زیتون و بستن و گرم کردن رحم و تخمدان ها در کاهش درد قاعدگی مؤثر است.

پرهیزات غذایی جهت کاهش درد قاعدگی

غذاهای مانده ، فریزری ، غذاهای آماده کارخانه ای ، کنسرو ، کمپوت های کارخانه ای ، تنقلات کارخانه ای ( مانند کیک ، بیسکوئیت ، چیپس ، پفک ، آبمیوه های صنعتی و … ).

شیرینی ها و شکلاتهای حاوی رنگها و مواد نگهدارنده صنعتی.

فست فودها ( مانند همبرگر ، پیتزا ، سوسیس ، کالباس و … ).

انواع نوشابه های گازدار و بدون گاز صنعتی.

سرکه و آبغوره.

غذاهای با مزاج سرد.

بادمجان.

قهوه ، کاکائو ، نسکافه.

گوشت گاو و گوساله ( تا زمان برطرف شدن کامل علایم از خوردن آن پرهیز شود . )

انواع پنیر.

یخ.

غذاهای خمیری مانند ماکارونی ، سالاد الویه ، قارچ ، سیب زمینی، موز.

غذاهای سنگین و دیر هضم مانند حلیم و کله پاچه.

حبوبات نفاح.

غذاهای تند ، شور و پرادویه.

خوردن ماست و سالاد به همراه غذا سبزیجاتی مثل چغندر ، شلغم ، سیر و پیاز خام ، کلم.

میوه های با مزاج سرد مثل هلو ، آلو ، خیار ، کدو ، پرتقال و نارنگی از یک هفته مانده به آغاز عادت ماهیانه تا زمان اتمام آن از خوردن این موارد پرهیز شود .

نمیشه لایک کرد

اره خراب شده باز😑

چ خوب،بله ده ساله اقدامم.۳۵

بله بانو..هیچ وقت ازدرگاه خدا ناامید نشو...هرکمکی ازدستم بربیاد براتون انجام میدم ک ان شالله مشکلتون رفع بشه..

و اینکه تاالان چ اقداماتی انجام دادین برای بارداری???