2777
2789

سلام من یه دختر تقریبا 18 ساله هستم که الان حدود 95 کیلو وزنمه قدم 152 و ام بی آی 40 و مجردم

من از کل سالهایی نوجوانیم هیچی نفهمیدم ، به شدت کمبود اعتماد به نفس دارم و از مردم خجالت میکشم و خودمو از آدم های سالم ، زیبا و لاغر کمتر می‌دونم 

فرم بدنم سیبی شکل شده و کلی ترک پوستی ، موهای زائد ، جوش های هورمونی دارم 

چند ماه یکبار پریود میشم و مشکلات حافظه هم پیدا کردم 

من از چاقی به کلی اختلال استرس و ترس از مردم دچار شدم و تا حالا یکبار هم نتونستم با مردم ورزش کنم یا پاک رو توی باشگاه بزارم و کاملا منزوی و خونه نشین شدم

دوست دارم عمل کنم ولی همه از عوارض و رژیم و ورزش میگن و اصلا درکم نمیکنن

وقتی از عمل گفتم مامانم گفت تا دوماه به پرستار نیاز داری و کلی عوارض داره 

ممکنه راهنمایی کنید که الان باید چکار کنم؟ 

لطفا از واقعیات زندگی و تجربیات خودتون راهنمایی کنید🩷🫂

دوماه پرستار  کی همچین حرفی زده به مادرتون 

خیلی نازک و نارنجی باشید استانه تحملتون پایین باشه یه هفته مراقبت لازم دارید 

مثل من پوست کلفت باشید که هیچ من امروز ظهر اسلیو کردم فردا غروب مثل همیشه همه ی کارهای روتین خونه که قبل عمل انجام‌میدادم رو انجام دادم 

نمیگم درد نداره ولی دردی نیست که غیر قابل تحمل و آزار دهنده باشه 

دوماه پرستار کی همچین حرفی زده به مادرتون خیلی نازک و نارنجی باشید استانه تحملتون پایین باشه یه هفت ...

نمیدونم منم 

واقعا اینطوره؟ شما کی عمل کردید؟ خیلیا میگن برگشت داره ، یعنی مثل روز اول میشه؟ و اینکه برای بارداری مشکلی پیش میاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منم واقعا اینطوره؟ شما کی عمل کردید؟ خیلیا میگن برگشت داره ، یعنی مثل روز اول میشه؟ و اینکه ...

اطرافم دیدم خیلی لاغر و خوب شده ولی تو غذا خوردن مشکل داشت و معده جواب نمیداد الانم ی بچه داره

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اطرافم دیدم خیلی لاغر و خوب شده ولی تو غذا خوردن مشکل داشت و معده جواب نمیداد الانم ی بچه داره

راضی بودن؟ 

توی یه تبادل نظر یکی می‌گفت مشکل روده پیش اومده و مجبور به جراحی شدن

حتما میدونید بی ام ای شما ۴۰ هست و از خدمات بیمه تو این زمینه میتونید استفاده کنید هم‌میتونید برید بیمارستان دولتی که باید یه مدت تو نوبت بمونید و با هزینه ی خیلی کم عمل کنید هم میتونید بیمارستانهای خصوصی عمل کنید هزینه رو خودتون پرداخت کنید و بعد قسمتی از هزینه ها بهتون برگردونده میشه بیمه تکمیلی داشته باشید هم خیلی کمک کننده هست  بعد عمل دو هفته مایعات میخورید همه چی باید میکس و صاف و رقیق بشه و تقریبا سخت ترین مرحله همین مرحله هست چون باید مرتب میکسر و صافی دستتون باشه هیچ پالپ و پوست و خرده غذایی نباید وارد معده بشه بعدش دوران پوره هست باید همه چی رو میکس کنید تو این دوران دیگه رقیق کردن لازم نیست این دوره هم دو هفته هست بعد اون کم کم‌میتونید از همه ی غداها به مقدار کم بخورید تو این مدت هم لازم نیست کسی مراقبتون باشه یا کارهاتونو انجام بده خودتون میتونید غذاتونو اماده کنید  سرچ کنید تاپیک  دکتر  خوب برای حلقه ی معده از سال ۹۱ این تاپیک ایجاد شده و بالای ۴۵۰۰ صفحه تجربه ی بچه هایی که عمل کردن خیلی به درد بخور هست 

نمیدونم منم واقعا اینطوره؟ شما کی عمل کردید؟ خیلیا میگن برگشت داره ، یعنی مثل روز اول میشه؟ و اینکه ...

من ۶ ساله عمل کردم 

راستشو بگم اگر مراعات کنید هیچ کدوم برگشت نداره مراعات نکنید اسلیو خطر برگشتش از همه بیشتره  برای شما که مجرد و جوون  هستید و میخواید در اینده مادر بشید احتمال زیاد اسلیو در نظر میگیرن چون میگن جذب کامله و تو دوران بارداری یا رشد بچه های کم سن کمتر رسیدگی لازم داره نمیخواد مثل بای پس مرتب ویتامین بخورید ولی احتمال برگشت بای پس از اسلیو کمتره 

راضی بودن؟ توی یه تبادل نظر یکی می‌گفت مشکل روده پیش اومده و مجبور به جراحی شدن

اگر به دکتر خوب مراجعه کنید و مراقبت های بعد عمل رو به درستی انجام بدید کمترین عوارض رو خواهید داشت یه نفر تو دوران مایعات اب طالبی بدون صاف کردن خورده بود پالپ طالبی لای منگنه گیر کرده بود باعث عفونت شد و نشتی داده بود داد و بیداد این عمل ها خیلی عوارض داره من تا پای مرگ رفتم ولی حواسش نبود شکمو بودن و بی احتیاطی خودش کار دستش داده نه این عمل یا درست کار نکردن و بی تجربگی دکتر 

نمیگم عوارض نداره این عمل هم‌مثل همه ی کارهای دیگه تو این دنیا بدی ها و خوبی های خودشو داره ولی عوارص این عملها از عوارص چاقی خیلی کمتره مگه غذا نیاز اولیه هر ادم نیست من وشما درست مواظب غدا خوردنمون نبودیم و با عوارض این کار اشتباه مواجه شدیم‌حالا بیایم داد و بیداد که هیچ کس غذا نخوره غذا یه چیز مضر و به درد نخوره 

ریسک و خطر این عملها کمتر از یک درصده به گفته دکتر پازوکی 

اگر به دکتر خوب مراجعه کنید و مراقبت های بعد عمل رو به درستی انجام بدید کمترین عوارض رو خواهید داشت ...

خیلی ممنونم از کمکتون 

کلی به اطلاعاتم اضافه کردید💛

تا ۲ ماه به پرستار؟؟؟😑😑😑کامل درکت میکنم حرفایی که میزنی رو تک به تک تجربه کردم من دیگه به افسردگی رسیده بودم

اصلااااا این حرفا درست نیست من ۸ ساله عمل کردم نه پوستم افتاده نه معده درد دارم نه هیچی ورزش فقط پیاده روی میکنم روزی یکی دو ساعت اصلا بد به دلت راه نده امااااا دکترتو درست انتخاب کن هر دکتری نمیتونه درست اسلیو کنه

من خودم با علی الماسی عمل کردم قبلش استرس داشتم ولی خداروشکر خیلی راضیم توام ببین چه دکتری هست که میتونه درست عمل کنه حسابی تحقیق کن

اگر به دکتر خوب مراجعه کنید و مراقبت های بعد عمل رو به درستی انجام بدید کمترین عوارض رو خواهید داشت ...

دقیقااااا

منم دکترم علی الماسی بود یه مثال زد من استرس داشتم

میگفت فکر کن سزارین اینهمه انجام میشه با اون حجم درد و باز شدن شکم این در مقابل اون عمل هیچییی نیست واقعا هم نبود الان بعد ۸ سال به حرفش رسیدم