2777
2789
عنوان

خیانت

2707 بازدید | 152 پست

دو روزه تو نی نی سایت همش تاپیک زده میشه بدون هرگونه توهینی واقعا کنجکاوم نظرتونو راجب خیانت کردن و خیانت دیدن بدونم نظر شخصی من اینه که کسی که خیانت میکنه قبل از رابطه ازدواجش یا بعد از ازدواجش حتما خیانت دیده و نمیشه قضاوت کرد میشه حستونو نسبت به این موضوع بگین؟🤝🏻

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
تو سگ گازت بگیرخ گازش میگیری؟؟

انسان ها حس انتقام جویی دارن نتونن هم سر اون طرف خالی کنن نفر بعدیو میشکنن سگو گاز نمیگیرم اما دفاع میکنم که ممکنه اسیبی هم به سگه برسه 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمنامون خیلی دوسش داشتم با یه زن متاهل بهم خیانت کرد رابطه قبل ازدواجش بود بعد ازرواجم رابطه جنسیو ادامه دار کرده بود شایدم الان باهاش باشه حتی یک درصد هم قهر نکردم گریه کردم خودمو زدم بعد هشت ماه هنوز سرحال نشدم تازه انگار الان فهمیدم چه بلایی سرم اومده ازخونه اون بیرونم کرد از خونه اون کتکم زد اون هرزه پتیاره حروم زاده بهش راهو روش داده بود همین الانم حرفشو زدم بغضم ترکید توروخدااااا تو زندگی مرد متاهل نرید مرده هرچقدر کثیف باشه برا زنه خودش الله پاکیه توروخدا نکنید منو رونای جلوه داد جلو همه من حتی به خانوادشم نگفتم خیانت کرده یه ثانیه هم قهر نکردم ولی خودم میدونم دوسم نداره الکی نقش بازی میکنه

منتظر...
انسان ها حس انتقام جویی دارن نتونن هم سر اون طرف خالی کنن نفر بعدیو میشکنن سگو گاز نمیگیرم اما دفاع ...

اون طرف اگه خیانت تو براش مهم بود خیانت نمیکرد اون خیانت کرده که تو بری با موندنت عذابش بده 

منتظر...

من از کسایی بودم خیانت کردم

چرا؟چون دوسش نداشتم و رهام نمیکرد بارها تهدید شدم بارها اذیت شدم و تصمیم گرفتم بهش نشون بدم من واقعا حسی بهش ندارم تا رهام کرد اون هم با شکایت و...

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
اون طرف اگه خیانت تو براش مهم بود خیانت نمیکرد اون خیانت کرده که تو بری با موندنت عذابش بده

به پارتنر طرف بعدی که باهاش خیانت میکنی و همین حال اونم میشه فکر کردی؟

منتظر...
من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمن ...

میفهمم واقعا خیلی حس بدیه متاسفم بابت تاپیکم که ناراحتت کرد

البته سگ گاز بگیره میکشمش ولی ادم گازم بگیره گازش میگیرم ی سیلی هم روش

ادم خاین از سگم کمتره به اسیب روجی اون بدبختی که تو زندگی طرفیکه خیانت میشخ بلهاش فکر کن 

منتظر...

اما موندن به نظرم اشتباهه وقتی یه طرف خیانت کنه باس زد تو گوشش کاری کرد زجه بزنه وگرنه احترام از میان میره و بدتر سر زندگی ادم اوار میشه

میفهمم واقعا خیلی حس بدیه متاسفم بابت تاپیکم که ناراحتت کرد

هیچکس نمیدونه چه بلایی سر من اومد هفتم داداش جوونم نشده بود اون زنیکه حروم زاده باهاش رفته بود خونم یادش داده بود دعوا کنه باهام بیست روز ولم کرد هیچوقت اون کابوسا یادم نمیره

منتظر...
من از کسایی بودم خیانت کردمچرا؟چون دوسش نداشتم و رهام نمیکرد بارها تهدید شدم بارها اذیت شدم و تصمیم ...

درسته هیچ انسانی حق قضاوتتو نداره 🤝🏻