دو روزه تو نی نی سایت همش تاپیک زده میشه بدون هرگونه توهینی واقعا کنجکاوم نظرتونو راجب خیانت کردن و خیانت دیدن بدونم نظر شخصی من اینه که کسی که خیانت میکنه قبل از رابطه ازدواجش یا بعد از ازدواجش حتما خیانت دیده و نمیشه قضاوت کرد میشه حستونو نسبت به این موضوع بگین؟🤝🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من متاهلم صد خودمو برای شوهرم گذاشتم از همههه چیم گذشتم ادب واحتراممو مهمانداریم زبانزده حتی تو دشمنامون خیلی دوسش داشتم با یه زن متاهل بهم خیانت کرد رابطه قبل ازدواجش بود بعد ازرواجم رابطه جنسیو ادامه دار کرده بود شایدم الان باهاش باشه حتی یک درصد هم قهر نکردم گریه کردم خودمو زدم بعد هشت ماه هنوز سرحال نشدم تازه انگار الان فهمیدم چه بلایی سرم اومده ازخونه اون بیرونم کرد از خونه اون کتکم زد اون هرزه پتیاره حروم زاده بهش راهو روش داده بود همین الانم حرفشو زدم بغضم ترکید توروخدااااا تو زندگی مرد متاهل نرید مرده هرچقدر کثیف باشه برا زنه خودش الله پاکیه توروخدا نکنید منو رونای جلوه داد جلو همه من حتی به خانوادشم نگفتم خیانت کرده یه ثانیه هم قهر نکردم ولی خودم میدونم دوسم نداره الکی نقش بازی میکنه
میفهمم واقعا خیلی حس بدیه متاسفم بابت تاپیکم که ناراحتت کرد
هیچکس نمیدونه چه بلایی سر من اومد هفتم داداش جوونم نشده بود اون زنیکه حروم زاده باهاش رفته بود خونم یادش داده بود دعوا کنه باهام بیست روز ولم کرد هیچوقت اون کابوسا یادم نمیره