2777
2789
عنوان

تازه کات کردم

257 بازدید | 23 پست

تازه کات کردم و از یه رابطه عاشقانه دو طرفه اومدم بیرون خیلی دلم میخواد برگرده البته بعد کات کلی بهش پیام داد و گفتم برگرده ولی قبول نکرد الانم میترسم با یکی دیگه آشنا شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگع دو طرفع بود کع بهش گفتی برگردع برمیگشت

نمیدونم از رو غرورش بود یا چی ولی تو رابطه واقعا بهم ثابت شده بود که دوستم داره نمیدونم چرا یکدفعه ای اینکارو کرد الانم پست دپ اینجور چیزا میزاره

فقط داری خودت رو کوچیک می‌کنی و پسری که تو رو بخواد اصلا نیازی به التماس کردنش نیست! تا همین جا هم زیادی رفتی. به درک که بره. لیاقتت رو نداشته. اونی که بخواد بره می‌ره خودت رو کوچیک نکن

هوفف... حالتو درک میکنم افتادم یاد ۸ ماه پیش خودم .. 

اولاش سخته . خیلی سخته . 

گریع می‌کنی . خواب نداری . هزارتا فکر ک نکنه بشه مال یکی دیگه .. 

ولی بخدا تههش هیچی نیست خودم تا دلت بخواد پسر بازی کردم .. بخدا ارزش ندارح 

الان من اینارو میگم داغی نمی‌فهمی چی میگم .. ولی ی روزی برات عادی میشه .. 

خودتم کوچیک نکن.. هر چقدر هم دوسش داری قبول دارم .. ولی غرورتو خرد نکن.

فقط داری خودت رو کوچیک می‌کنی و پسری که تو رو بخواد اصلا نیازی به التماس کردنش نیست! تا همین جا هم ز ...

بعدش دیگه پیامی بهش ندادم اینارو هی به خودم میگم ولی بازم ته دلم دوست دارم که برگرده و دوباره باهم باشیم

نمیدونم از رو غرورش بود یا چی ولی تو رابطه واقعا بهم ثابت شده بود که دوستم داره نمیدونم چرا یکدفعه ا ...

پسرا خیلی عوضین میتونن تظاهر ب دوست داشتن کنن در صورتی ک دوست ندارن اگع دوست داست مطمعن باش از غرورش مبگذشت همونجور کع تو گذشتی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
پسرا خیلی عوضین میتونن تظاهر ب دوست داشتن کنن در صورتی ک دوست ندارن اگع دوست داست مطمعن باش از غرورش ...

میدونی شاید اگه گریشو بخاطر رابطمون  نمیدیدم فکر میکردم که تظاهر میکنه ولی شده قهر کردیم از غرورش گذشته و اینم برام جالبه که وقتی منو دوست داشت چطوری الان نداره یهوهی که نمیشه ..

بعدش دیگه پیامی بهش ندادم اینارو هی به خودم میگم ولی بازم ته دلم دوست دارم که برگرده و دوباره باهم ب ...

زمان، بسپار به زمان. بخواد برگرده برمیگرده. تو هر چی بیشتر اصرار کنی اون ازت زده تر میشه. خاصیت زن و مرد اینه. مردا دنبال زنی هستن که ناز داشته باشه. دنبال کشفن. سخته. ولی ارزش تو بیشتر از اینهاست. حواست باشه با التماس تو برگرده هر آن ممکنه دوباره بره حتی تو ازدواج هم این تویی که همیشه باید پیش قدم بشی.