2777
2789
عنوان

معجزه زندگی هستم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 60 پست
اسی عزیزمیادت ب خواهرم باشه زندگیش لب پرتگاه اومده قهر تنها امبدش حضرت ابالفضل

حتما من همه اسامی و مشکلات رو یادداشت میکنم

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااااااای جان دلممممم 🥹🥹🥹😍😍😍خوشبحالت عشقمرفتی حرم آقا رو دیدی خییییلی برام دعا کن

حتما ان شا الله محتاجیم به دعا

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

دعا کن بینیم رو که عمل کردم خوب درومده باشه احساس میکنم کجه حیف پولی که دادم 

دعا کن برام عزیزم دوشنبه آتلمو باز کردم راضی باشم 

و اینکه دعا کن امسال عروس بشم 

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
دعا کن بینیم رو که عمل کردم خوب درومده باشه احساس میکنم کجه حیف پولی که دادم دعا کن برام عزیزم دوشنب ...

من خودمم عمل کردم🤭 خوب دراومد بعد دوسال صبر ان شا الله برای تو هم خوب دربیاد 🤲

خوش به سعادتت 

دعام کن

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️