2777
2789
عنوان

بچه ها شما بودید کات میکردید

382 بازدید | 61 پست

دوست پسرم امشب گفت چند سال پیش چند نفر میخواستن بهش تجاوز کنن ولی نتونستن یعنی فرار کرده یک نفر از پشت سر خودشو به دوست پسرم چسبونده و تهدیدش کرده اینم فرار کرده نتونستن بگیرنش حالا اگه شما بودید چیکار میکردید؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد

کار خاصی نمیکردم . بهش میگفتم دیگه نگو

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگه یه پسر همینو میگفت دهنشو سرویس میکردین که مگه دست خودش و بوده و فلان اونم که میگه فرار کرده ...

دقیقا . همه دخترا ناله میکنن که دوس پسرامون مارو دوس ندارن مگه تقصیر خودمون بوده بهمون تجاوز شده و فلان و بهمان. ولی وقتی نوبت به پسر بدبخت میرسه که قربانی بشه خیلی راحت به کات کردن فک میکنن 

وای جدی 😐

بله چون متجاوزا میدونن پسر کمتر میره بگه، پسرو نمیشه درست پیگیری کرد.

اکثریت دختر هام تجربه ای از اینکه تو بچگی یکی دست زده، تجاوز نه، دست عادی زدن دارن

اگه همچین مواردی ندیدی از اقلیت هستی یا اینکه نگفتن، چون گفتن نداره

این بیست سالش بوده

خب باشه دست خودش ک نبوده 

آدم لاشی تا دلت بخاد زیاده که دنبال تجاوزن 

مریض جنسین دیگه و این ربطی ب دوس پسرت نداره همین ک تجاوز نشده بهش خدارو شکر کن 

اوه اکس من هم ۹ سالگی بهش تجاوز شده بود ولی این دلیل کات نبود چون دست خودش نبوداصن منطقی نیس

خب مرد یا پسری که تلاش کردن بهش تجاوز کنن به نظرت غرور داره؟

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد