2777
2789
عنوان

نوشتن پایانامه ارشد

65 بازدید | 3 پست

خانوما کسی راجب پایانامه میتونه کمکم کنه
من رشته ام ریاضیه موضوع پایانامه ام توسط استادم تعیین شده سایت دانشگاهمون هم یک سال پیش پروپوزالمو نوشتم و تایید شده. الان متوجه شدم سایت ایرانداک قبلا اون عنوان با همون مقاله اصلی قبلا یه دانشگاه دیگه کار شده. به استاد راهنما پیام دادم میگه اگه پایانامه ات ایران داک و سایت همانندجویی ثبت بشه مشکلی نداره. من میترسم بشینم کار کنم بعد تموم شدن پایانامه سایت گیر بده.از طرفی هم الان تو اینترنت گشتم فهمیدم همون اول که موضوع انتخاب میشه مثل اینکه باید تو ایرانداک ثبتش میکردم و اگه سایت تایید می‌کرد بهم مجوز میداد که من این کارو نکردم اصلن استاد راهنما هم نگفته بود. بنظرتون مشکلی پیش میاد؟ من چیکار کنم کسی اطلاعاتی داره لطفن کمکم کنه

من در این حد میدونم که باید پروپوزال در ساامانه ایرانداک هم ثبت بشه 

منم ثبت نکردم، البته باید دان انجام میداده(اموزش دان ما)

اگه عینا موضوع یکیه و متن و گروه جمع‌آوری داده هم یکی باشه فکنم به مشکل بخوری مگه اینکه تغییر اساسی در روند تحقیقت بدی

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
من در این حد میدونم که باید پروپوزال در ساامانه ایرانداک هم ثبت بشه منم ثبت نکردم، البته باید دان ان ...

اصلن هیچی بر نیستم. باره اولمه قبلا هم مقاله ای چیزی ننوشتم. یعنی اگه روش خودمو پیش بگیرم و اصلن به اون پایانامه توجه نکنم مشکلی پیش نمیاد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلن هیچی بر نیستم. باره اولمه قبلا هم مقاله ای چیزی ننوشتم. یعنی اگه روش خودمو پیش بگیرم و اصلن به ...

عنوان پایان‌نامه دقیقا یکیه؟ مو به مو کلمه به کلمه؟ 

نباید عنوان پایان نامه عینا یکی باشه مگه اینکه دامنه پژوهش متفاوت باشه مثلا پ۱ روی ی شهر کار کرده و پایان نامه شما شهر دیگه مثلا

اگه تحقیقت بکر باشه و نهایتا تا ۳۰٪ همانندی داشته باشه نه مشکلی نیست

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون