چرا یه عده میان میزنن تو ذوقت و ازاصل مطلب منحرف میشن و تابهت ثابت نکنن گرون خریدی دست بردار نیستن؟ چرا اینجا اینجوریه؟ والا ما یه تاپیک زدیم و پرسیدیم عروسک سخنگو بخریم یا نه، در مورد قیمت سیسمونی هم چیزی نگفتیم، حالا یکی دونفر اومدن راهنمایی کردن دستشون درد نکنه، بعد یه عده میان کنکاش میکنن که سیسمونی رو چند خریدی، اگر جوابشونو ندی که تیکه بارونت میکنن، حالا هم که جواب دادیم و گفتیم 25 تومن بدون کالسکه و کمد و فلان یه عده بجای تبریک گفتن میزنن تو ذوقت که گرون خریدی و تازه تیکه اصلی هارو نخریدی، آقا جان خب هرکس مدل خریدش یه جوره، من دوس دارم کم بخرم اماهمونی هم که میخرم بهترین باشه، بعد یچیزی برام خیلی سواله، یه عده واقعا تواین مملکت زندگی نمیکنن که فکر میکنن اگر چندتکه سیسمونی بشه 25 تومن خیلی بالاست؟ والا منم اگر میخواستم میتونستم جنس ارزونتر بردارم و مثلابا14 تومن سروتهشو هم بیارم، اما حالا که دلم خواسته جنس گرونتر بردارم و بجاش از یسری چیزای دیگه بزنم،راه و روش دیگران هم برام محترمه، چرا بجای تبریک میان میگن گرون خریدی و فلان؟ چرا عادت داریم اصل مطلب واصل سوال طرف رو فراموش کنیم و بچسبیم به یه موضوع فرعی؟ واقعا چرا؟ خواهشم از کسایی که تاپیکمو میبینن اینه، اگر درمورد موضوعی ازتون نظر نخواستن نظر ندین، فقط همون سوال طرف رو جواب بدین، مرسی
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
شاید میخوان بهت یه جایی که ارزون تر میده معرفی کنن
من خودم ناراحت میشم طرف پولش رو الکی هدر بده
ترجیح میدم بهش جای ارزون و باکیفیت پیشنهاد کنم
ولی شمام مبارکتون باشه
دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
شاید میخوان بهت یه جایی که ارزون تر میده معرفی کننمن خودم ناراحت میشم طرف پولش رو الکی هدر بدهترجیح ...
عزیزم معرفی کردن بعد از خریدن به درد نمیخوره که، وقتی من خریدامو انجام دادم دیگه معرفی کردنشون کمکی به من نمیکنه، معرفی کردن مال قبل از اینه که من هنوز نخریدم و ازشون معرفی و کمک بخوام
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
من از خدا میخوام سه تا دختر داشته 🥹😂 یک روزی سیسمونی های فلفل قلقل فسقلی رو بخری
وای خدا واقعا دلم سه تا دختر میخواد
اسمشون رو هم بذارم صدف ساحل دریا
یا بذارم مریم نرگس ریحانه
یا بذارم نسیم ستاره ماهرخ
کاش خدا به سه قلو بهم بده😍
ولی تو خونه صداشون کنم فلفلی قلقلی فسقلی😁
مثل شنگول و منگول و حبه انگور
دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
عزیزم معرفی کردن بعد از خریدن به درد نمیخوره که، وقتی من خریدامو انجام دادم دیگه معرفی کردنشون کمکی ...
درست میگید عزیزم
😐خب عزیزم چرا از بین نظر مثبت ها گیر دادی به نظر های منفی ول کن
چون فراوانی نظرات منفی بیشتره تا مثبت و اینکه این معضل رو توی تاپیک های دیگران هم زیاد میبینم و بحث فقط خودم نیست
وای خدا واقعا دلم سه تا دختر میخواداسمشون رو هم بذارم صدف ساحل دریایا بذارم مریم نرگس ریحانهیا بذارم ...
متاهلی عزیزم؟ هنوز اقدام نکردی واسه بارداری؟