2777
2789

دیروز رفتم سر بزنم خونه مادرم بعد یک ماه. مادرم کلی اخم و تخم کرد بابام پول داد دخترم صد تمن کلی زورش اورد همین دیروز براش پارچه لباس سفارش دادم.

من شاغلم ماه پیش زایمان کردم مادرم سر زایمانم کلی اذیتم کرد همش به فکر پسراش بود که بیا خونه من شکشون را سیر کنه خودش حنا میراشت سرش همش دکتر میرفت و...

دیشب قرار بود برگردم خونه بابام گفت ن زنگ بزن شوهرت هم بیاد منم زنگ زدم اونم دوست داشت بیاد و دعوت را قبول کرد.ما ۸ ساله ازدواج کردیم کلا ۸ بار همسرم نیومده خونه بابام اینا.

بعد از عمد غر میزد به بابام. بهش حرف میزد حرف زشت هم میزد. بلند بلند ...

فکر کنم بخاطر اومدن همسرم بود.

یخاطر همین اخلاقش کلی همسرم به من طعنه میزنه تو دعوا. بهش گفتم بس کن همسرم میشنوهه طعنه میزنه گفت غلط کرده و ساکت نمیشد بدتر میکرد. گفتم بخدا تو دعوا میگه ادم دیوانه این اخلاقا رو داره شروع کرد فحش و فحش کشی به همسرم بلند بلند. منم گفتم بس کن میفهمه بدتر میکرد کلی حرف بار خودم و همسرم خانوادش میکرد. ما اتاق دیگه بودیم.

(خودش منو وادار کرد باهاشون وصلت کنیم خودشم همش طعنه میزنه همسرت اینطوره و اونطوره و...)

گفتم ن تنها من بلکه اون خواهرم هم میگه بخاطر اخلاقت همسرش طعمه میزنه

ادامه....

گفت غلط کرده گوشی برداشت زنگ زد اون دامادمون تو این حرف را زدی دخترم گفت و... اونم با خواهرم دعواش شد ...

بعد گفت مگه خودت و همسرت چکار کردین برام که پاشم خونه را جمع کنم غذا بزارم و... حالا خودم جمع میکردم حواهر مجردم آشپزی میکرد.

من سه تا داداش مجرد دارم گفت تو دعوتشون نمیکنی ازشون پذیرایی نمیکنی که من برات کاری کنم . منم اتش گرفتم گفتم مگه اونا برا من چکار کردن هر بار هم خودت و پسرات رو دعوت کردم فرق میزاری گفت اره من پسرامو بیشتر دوست دارم هیچوقت خودت و شوهرت نیاین خونم منم گفتم بخاطر تو نمیایم بخطر بابام میام تو ناراحتی نمون خونه .

خلاصه باهام قهر کرد منم سر سفره اشکام میومد همسرم فهمید ناراحتم گفت چیشده گفتم هیچی الانم شیرم خشک شده شیر ندارم کلی ناراحتم از بس حرص خوردم با مادرم چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه باهام قهر کرد منم سر سفره اشکام میومد همسرم فهمید ناراحتم گفت چیشده گفتم هیچی الانم شیرم خشک ش ...

بمیرم برات 

فعلا نه زنگ بزن نه برو 

‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎Bu Dounya seninle Guzel🤍

اگه شوهرت خوبه و باهاش خوشبختی،بچسب ب زندگیت ،به مادرتم هرماهی ی بار در حد نیم ساعت سر بزن شوهرتم نب ...

خوبه خدایی حس میکنم حسادت هم داره مادرم چون خیلی کمبود داره و از ما دخترا انتظار داره برعکس پسراش

خوبه خدایی حس میکنم حسادت هم داره مادرم چون خیلی کمبود داره و از ما دخترا انتظار داره برعکس پسراش

نمیدونم واقعا بعضی از این مادرا چی میخوان از زندگی دختراشون..خداروشکر ک شوهرت خوبه زندگیتو بکن دورشونو ی مدت خط بکش

مادر منم اصلا مادر خوبی نیست برام فقط پسراش... منم کنار اومدم.تو زایمانم اومد خونه ام چند روز کاش نم ...

دقیقا کاش نمیومد مایع عذاب بود بیشتر اخرش گفت میرفتی پرستار میگرفتی

نرو دیگه اگه میدونی این شکلیه 

منم مامانم خیلی بداخلاق 

مادر شوهرم اذیتم میکنه بزور میخواد طلاقم بده 

مادرشوهرم میگه تو مامانت هم ازت بدگویی میکنه 

مامان منم زایمان میکردم اذیتم میکرد کاری میکرد کهپحرصم بده 

نرو دیگه اگه میدونی این شکلیه منم مامانم خیلی بداخلاق مادر شوهرم اذیتم میکنه بزور میخواد طلاقم بده م ...

دقیقا عامل اختلافات اوایل زندگیم همین مادر بی فکر و بی عقلم بود الانم ولم نمیکنه بخدافقط از جهیزیه چهارتا بالشت و پوتا تشک برام درست کرد ادعا هم داره