2777
2789

یافردی بهتر من پیدامیکنی

بااینکه علاقه رو بهت داره

یعنی چی منظورش؟منصرف شده؟!

یا پسر دیگه ای  که درحال نخ دادنه چتوبراش بفرستی  ، واکنشش چی باشه ینی نمیخوادت؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق متوجه نشدم یعنی یه حالت میگه من لیاقتتو ندارم و یکی دیگه بهتر پیدا میکنی؟

اگه اینطوریه یکی دیگه پیدا کرده میخواد کات کنه باهات 

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار. 

یا کلا نمیخوادت یا علاقه زیادی بهت نداره یا هم واقعا دوست داره ولی ب هر دلیلی  اعتماد ب نفس کمی داره خودشو واقعا لایقت نمیدونه

اما در ۹۹درصد موارد پسرا از دختری ک واقعا عاشقشم نمیتونن بگذرن 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

منم همینجوری بودم انقدر از خودش و خانوادش بد میگفت همش میگفت تو موقعیت بهتر از منو داری بعد فهمیدم چون میدونست زیادی وابسته بودم نمی‌خواست یهو ول کنه میخاسته خودم برم که عذاب وجدانی نکشه 

ساده نباش کسی که بخاد تمام زورشو میزنه بهت برسه 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

نه

چی نه 

نمیخوادم؟ یا برعکس؟ 

شما ک اقایید نظرتونو بگید 

و اینکه وقتی میبینین به عشقتون نخ میدن واکنشتون چیه 

سرد میشین و بی حس جواب میدین 

یا غیرت میشید

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

دقیق متوجه نشدم یعنی یه حالت میگه من لیاقتتو ندارم و یکی دیگه بهتر پیدا میکنی؟اگه اینطوریه یکی دیگه ...

میگه دلیلی داره ک نمیتونه بگه بهم!

منم همینجوری بودم انقدر از خودش و خانوادش بد میگفت همش میگفت تو موقعیت بهتر از منو داری بعد فهمیدم چ ...

یعنی میخواد من احساسم و بهش کم کنم ک اسیب نبینم؟!

میگه دلیلی داره ک نمیتونه بگه بهم!

همون داره میپیچونه

یادت باشه ظرفیت آدما متفاوته؛ یعنی ممکنه اتفاقی که برای تو مثل شوخیه، برای یکی دیگه، یکی از بزرگترین دردهایی باشه که تجربه کرده. پس وقتی یکی اینجا تاپیک جدی می‌زنه لطفا مسخره بازی درنیار. 

چی نه نمیخوادم؟ یا برعکس؟ شما ک اقایید نظرتونو بگید و اینکه وقتی میبینین به عشقتون نخ میدن واکنشتون ...

بهت علاقه مند بوده ولی الان دیگه نه

قبلا به هیچ وجه نمیتونسته حتی فکر جدایی از تو رو داشته باشه، ولی الان میتونه

فقط مواظب باش با این جملات که(اون عاشق منه و می‌خواد که با کس دیگه ای ازدواج کنم که خوشبخت تر بشم) خودت رو گول نزنی

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید