2777
2789
عنوان

برای اولین بار به طلاق فکر میکنم

137 بازدید | 11 پست

۷ ساله ازدواج کردم ولی دلم میخواد خودم باشم و خودم..دلمم نمیخواد برگردم پیش پدرو مادرم..دوس دارم مستقل باشم...البته سر کار میرم و خونه هم بناممه ولی نمیدونم تصمیم درستیه یا نه..

نمیدونم چه مرگمه

فقط دلم نمی‌خواد دیگه ببینمش.. اگه یه ماه هم نبینمش برام مهم نیس

کسایی که طلاق گرفتید چیشد که طلاق گرفتید؟

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خاصی دارید؟ بچه دارید؟

نه مشکل خاصی هم نداریم..

یه دختر ۴ ساله دارم که به خاطر اون تا الان صبر کردم ولی میگم شاید دبگه نباید صبر کنم..

نه مشکل خاصی هم نداریم..یه دختر ۴ ساله دارم که به خاطر اون تا الان صبر کردم ولی میگم شاید دبگه نباید ...

اگر مشکل خاصی ندارید و پدر خوبیه، لطفاً اینکار رو نکن. من معلم هستم. هر سال چند تا دانش آموز بچه طلاق دارم. شرایط بچه های طلاق تو ایران فاجعه است. زندگی اون بچه رو نابود نکن. ما تو کشورمون طلاق سالم نداریم. 

نمیدونم چرا ..ولی کم کم شروع شد و الان رفته رفته بیشتر میشه..حدود ۳ سال پیش شروع شد

تو یه مقطعی آدم اینجوری میشه منم شدم ولی زودگذر بود نهایتا شیش ماهه رفع شد برای شما خیلی طولانی شده.کاش با مشاور حرف بزنی عجله نکن برای طلاق

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو یه مقطعی آدم اینجوری میشه منم شدم ولی زودگذر بود نهایتا شیش ماهه رفع شد برای شما خیلی طولانی شده. ...

یعنی دوباره حالتتون برگشت به حالت قبل؟و الان اوکی شدید؟

یعنی دوباره حالتتون برگشت به حالت قبل؟و الان اوکی شدید؟

اره یه تایمی بی دلیل یهویی از همسرم زده شدم طوری که حتی نمیخواستم کنارش بخوابم ولی به مرور باز برگشتم به حالت قبل.شنیدم خیلیا اینجوری میشن به خصوص تو پنج سالگی ازدواجشون

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40