2777
2789
عنوان

سایه زنی که دوسال روی زندگیم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 11549 بازدید | 179 پست

@m_z1401  

بیا عزیزم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

@achila  

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@achila

اینقدر روی مشکلات خودم زوم بودم که نمیتونستم تصور کنم چه حالتهای بدتری هم ممکن تو زندگی پیش بیان

واقعا زبونم قاصره که چطور آدما میتونن با کسی که بهشون تکیه کرده و صادقانه دوستشون داشته و بهش متعهد شده بودن اینجوری ظلم کنن 

من شما رو از نزدیک نمیبینم میدونم روزای سختی دارین ولی حس میکنم خانم قوی هستین و مطمئنم از پس این شرایط بر میاین 

چیزی که همه اطرافیانم به من میگفتن این بود که شوهرم یه روزی تاوان کارهاش رو میده و من پشیمونی و حال بدش رو میبینم که باور نمیکردم و اتفاق افتاد میدونم شما هم به چشم خودتون قراره تاوان دادن همسرتون رو ببینید گرچه که چیزی رو درست نمیکنه اما شاید باعث تسلی خاطرتون شد 

تنها کاری که از من برمیاد دعا کردنه از خدا بهترین هارو براتون میخام و شادی و آرامشی که این تاریکی ها رو تو خاطرتون کمرنگ کنه 

آن لحظه که می اندیشم اینجا آخر راه است..‌.                      همان لحظه که گویی تهی از همه ام و همه بیگانه با من....           درست همان لحظه خدا پیدایش می شود🌱
اینقدر روی مشکلات خودم زوم بودم که نمیتونستم تصور کنم چه حالتهای بدتری هم ممکن تو زندگی پیش بیانواقع ...

ممنون عزیزم.تو تاپیکتون هرچقدر خاستم جواب بدم نشد عزیزم گول نخور ادمی که یکبار خطال کردو بخشیدی و باز تکرار کرد دیگه درست شدنی نیست.جوونیتو بردارو برو ببخشش چند باره فقط حماقته.

منم امیدوارم روزی به همین زودیا اون دوتا موجود تاوان پس بدن.تا بچه نداری خودتو نجات بده 

ممنون عزیزدلم ااهی بهترین ها برای خودت و زندگیت رقم بخوره همونجوری که دلت میخواد و ارزوشو داری

فدای تو مهربونم امیدوارم توهم به هر حاجتی که توی دلت داری برسی

دوتاشون سرطان گرفتن.بله من خودم کاملا قبول دارم که مقصر اصلی خود شوهر نامردم هست حتی یک درصد هم انکا ...

خدا کمکتتتتت کنههه شدیداااا

چقدررررناراحت شدم براتون واقعا زندگی خواهر من هم بعدبیست سال به این مرحله رسیده....شاید صدبرابربدترررر

فرقش اینه که دیگه پدر و مادری هم نداریممم😭😭😭😭😭

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
یک سوال خیلی ذهنمودرگیرکرده همش دارم بهش فکرمی‌کنم شما جواب بده!شوهرشماازاول ذاتش درست بود آدم خیرخو ...

خیلی از مردا اینطورین

شوهر اول منم وقتی شرکت زد و فکر کرد برای خودش کسی شده پشت پا زد به همه چی

انشالله که آتیش به زندگیش بباره

توکل به خدا🌿
خیلی از مردا اینطورینشوهر اول منم وقتی شرکت زد و فکر کرد برای خودش کسی شده پشت پا زد به همه چیانشالل ...

به خداهمه اینطوری نیستن به وجدان طرف برمیگرده به شرفش به آدم بودنش!شمابچه داشتین جداشدین؟

کاربر مردهستم 
در آخر امیدوارم که زندگی همتون به کام و ایامتون پر از شادی باشه.لطفا برام دع کنید.دعا کنید که با توک ...

دلم واقعلا تیر کشید از این همه نامردی یه نفر کسی که سال ها سر روی یه بالشت گذاشتین از خدا میخام که بهترین ها به زندگیت سرازیر بشه  و اونم خدا جای حق نشسته صبر کن ببین چجوری واقعا ورشکسته میشه  آه تو زندگیشونو به آتیش میکشه 

من بمیرم برات خب؟قلبم داره تیر میکشه تو چقدددد قوی هستی بخودت افتخار کن

خدا نکنه ابجی گلم الهی همیشه سلامت و تندرست باشی