2777
2789
عنوان

بنظر تون مسخره کردن

208 بازدید | 14 پست

امشب خواهرشوهرم از کربلا اومده بود ماهم رفتیم من حامله ام از بوی غذا حالم بد شد بماند که فهممیدن همه دوباره حامله ام اخه دوتا بچه کوچیک دیگم دارم شوهرم اومد برام چیزی اورد خی دورم بود ی دفعه خواهر دامادشون به من گفت باز حامله ای گفتم اره گفت بس خوشگله هی حاملت میکنه با خنده گفت نمیدونم با مسخره گفت یا تعریف کرد حالتش ی جوری بود اخه خوشگلی چه ربطی به حاملگی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربط داره یعنی میگه بچتون رو زنشت میکنه ارثش بهش میرسه

خوب گفت بس خوشگلی شوهرت هیی حاملت میگنه الان تیکه انداخت که یعنی زشتم ؟یا مثلا منظورش این بود حالا خیلی خوشگلی هی حامله ام میشی 

خوب گفت بس خوشگلی شوهرت هیی حاملت میگنه الان تیکه انداخت که یعنی زشتم ؟یا مثلا منظورش این بود حالا خ ...

اره

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

عزیزم سعی کن حرف مردم واست مهم نباشه ‌‌من خودمم ۳تا بچه دارم. خیییییلی حرفا و کنایه ها شنیدم .یکی می گفت سومی رو آوردی که زمین بهت بدن، یکی می گفت دوباره باردار شدی واسه وام فرزند آوری و...

من با خنده و شوخی از کنار همش گذشتم. به همه گفتم خدا دید من چه مادر خوبی هستم، خواست مامان ۳تا از بنده هاش باشم.

سخته ولی سعی کن بی اعتنا باشی 

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
یعنی زشتم ؟

والا ندیدمتون ولی از رفتارتون معلومه جیگری هستی برا خودت اون تیکه بهت انداخت 

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس