2777
2789

من 20 سالمه... 

نمیدونم اصلن از کجا شروع شد این حس... 

وقتی دختر های چادری رو میبینم دلم قنج میره.. 

مخصوصا با اون روسری های رنگی رنگی و آستین های ستی که زیر چادر میپوشن.. 

اما خانواده من این شکلی نیست و پذیرای چنین چیزی هم نیستن.. 

نمیدونم باید چیکار کنم، اصلن چطوری به این درجه برسم که حتی انتخابش کنم و پاش بمونم.. 

سردرگمم.. مودی ام.. اکسپلورم و نگاه میکنم قلبم میتپه.. اما با فامیل نشست و برخواست میکنم میبینم نه من از پس محدودیت های بعد از انتخابش برنمیام..

نمیدونم باید چه مدلی برم جلو.. چیکار کنم.. 

روح و روانم داره از دست میره سر این قضیه 😞

شما میتونید راهنماییم کنید؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوست دارم حیف بلدنیستم سرم‌کنم حرفه ای نیستم

من داغونم تو این مسئله😞

کلیپ که میبینم آنقدر با عشق سر میکنن گریم در میاد.. 

با خودم میگم چرا من حتی نمیتونم به زبون بگم که این پوشش انتخابمه💔

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

فقط،

یهویی دلتو بزن به دریا💚

من به بدترین شکل بی حجاب بودم،

و دقیقا عین تو عاشق حجاب بودم،

و یهویی رفتم چادر خریدم و الان چندین ماهه که به انتخاب خودم چادری ام🌱

اصلا هم از حرف بقیه نترس، اطاعت خدا که نیاز به توضیح به بقیه نداره

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بهترین احساس رو دارم وقتی چادر سرمه. این که خوددت دوس داری خیلی خوبه. از مانتو های پوشیده شروع کن. کم کم برو سراغ چادر. خانواده هم بعد یه مدت کنار میان ولی باید قوی باشی نیش و کنایه شنیدی مهم نباشه برات. 

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

دختر جاریم خیلے خانومہ همونے ڪہ توصیف ڪردے سرسخت وبااعتقاد..ولے نگم ازمحیط و بعضے فامیلهاشون

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

کاری نکن بعدا پشیمون بشی و بقیه پشتت حرف بزنن چادر سخته، کم کم شروع کن نه همه جا هفته ای یه بار دوبار اگه خوشت اومد که هیچی اگرم نیومد بازم هیچی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
منم ۱۶ سالمه همینطور خیلی دلم حجاب میخواد ولی همش بهش فکر میکنم ی جای کار میلنگه

ای جانم❤️درکت میکنم:) 

منم خیلی دوست دارم حیف بلدنیستم سرم‌کنم حرفه ای نیستم

چادر عربی یا اونایی بپوش که کش دارن🌱

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚