2777
2789
عنوان

خانم هایی که پای چادرتون به انتخاب خودتون موندید💛

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 53 پست

فقط به این فکر کن که با این کارت

اون لحظه ای  که چادر رو سر میکنی لبخند روی لبان مبارک امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف میاری اون هم تو این دوره زمونه که دل آقا خونه از این بی بند و باری ها

چادرت نذر خشنودی آقا باشه کمکت میکنه

قدم اول با تو

اولا آفرین ب دل پاکت 

دوما ب نظرم در موردش مطالعه کن مثلا آثار شهید مطهری خیلی خوبه کلا هر کاری ک دانایی توش باشه دیگه کنارش نمیذاری 

بعدم توسل کن ب حضرت زهرا که بتونی ثابت قدم باشی 

و اینو بودن هر سختی بکشی بینهایت برات جبران میکنه خدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داغونم تو این مسئله😞کلیپ که میبینم آنقدر با عشق سر میکنن گریم در میاد.. با خودم میگم چرا من حتی ...

خودم قبلا چادر سرم میکردم خیلبگی عجیب بهم میاد الان مانتوییم اصلا یجوریم جالب نیستم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

من ده ساله چادری شدم تقریبا از ۲۴سالگی الان عاشق چادرمم خیلی یجور باعشق میپوشم دخترمم که ۸ سالشه میگه باید منم با چادر بیام بیرون مثل تو روسری بپوشم و گیر بزنم چادر مثل وطنه دامن گیره یمدت بپوشی دلت نمیاد نپوشی ولی اوایل شلخته ای و نیاز داری به تمرین تا کنترل و قلقش بیاد دستت

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
باچادرلبنانی شروع کن خیلی خوشگل وراحته

من عبا خریدم اما نمیتونم سر کنم😞

اصلن تواناییشو ندارم انگار... 

اون حجابِ کامل زیر چادر از دستم بر نمیاد 

اینه که آزارم میده.. 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بهترین کاری ک در حق خودت انجام میدی پا گذاشتن تو این مسیر قشنگه

مسیری ک با رضای خدا شروع میشه و با بهشت تموم

چادر پوشیدن نه فقط یه حجاب برا جسده بلکه یه حجاب برا روح قشنگته

باید تصمیمشو محکم بگیری و پاش بمونی

برا راضی کردن خونوادت مطمئن باش خدا کمکت میکنه

حتما اینکارو انجام بده 

چادر عربی یا اونایی بپوش که کش دارن🌱

اتفاقا سرم میکردم عجیبه ازسرم میفته هم بهم میاد هم برام مبارک بود پاقدم داشت برام خودم امتحان کردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
مراسم یا ایام محرم بپوش کم کم کنار میان بقیه

همون کلیپ های مراسم به شور انداخته منو انگار.. 

وگرنه پاش موندن تو روزهای عادیه که اراده میخاد💔

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

فقط،یهویی دلتو بزن به دریا💚من به بدترین شکل بی حجاب بودم،و دقیقا عین تو عاشق حجاب بودم،و یهویی رفتم ...

🥺

من اراده نگه داشتنش رو ندارم 

اینطوری میشم لق لقه تمسخر دیگران

بهترین احساس رو دارم وقتی چادر سرمه. این که خوددت دوس داری خیلی خوبه. از مانتو های پوشیده شروع کن. ک ...

پوشیده میپوشم حدالمکان

هسته خانوادم اتفاقا حامی من هستن تو این مسئله.. 

اما امان از اقوامی که نه یکبار و دوبار بلکه بارها باهاشون چشم تو چشمیم.. 💔 

🥺من اراده نگه داشتنش رو ندارم اینطوری میشم لق لقه تمسخر دیگران

اراده که همیشه قبل انجام نمیاد، گاهی بعد انجام میاد💚 

بعدم مسخره کنن،

اصلا تا آخر دنیا بشینن هی بگن و بگن و بگن 

که چی؟

تو دلت میخواد پاک باشی، پس انجامش بده

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

پوشیده میپوشم حدالمکانهسته خانوادم اتفاقا حامی من هستن تو این مسئله.. اما امان از اقوامی که نه یکبار ...

خب الان از چی میتزسی عزیزم؟ از حرف اقوام؟ یا ازینکه نتونی حرمت چادر رو حفظ کنی؟ چرا انقد نگرانی

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

دختر جاریم خیلے خانومہ همونے ڪہ توصیف ڪردے سرسخت وبااعتقاد..ولے نگم ازمحیط و بعضے فامیلهاشون

متاسفانه خیلی ها هم سر همون فامیل با اعتقاداتشون دچار تناقض میشن.. 

کاری نکن بعدا پشیمون بشی و بقیه پشتت حرف بزنن چادر سخته، کم کم شروع کن نه همه جا هفته ای یه بار دوبا ...

تمام ترسم از همون جملات اوله... 

یکبار و دوبار رو امتحان کردم..... اما چالش اصلی اونجاست که شخصیتِ مودیِ خودم رو میشناسم.