2777
2789
عنوان

خرید از اسنپ پی

1266 بازدید | 17 پست

واسم‌سواله که قسطی دارم‌خزید میکنمو‌قسط اول که میپردازم بسته برام میاد دیگه ؟؟ 

بعد سه تا قسطای دیکرو‌میدم ؟؟ 

بعد میتونم اعتبارمو از دوتا فروشگاه متفاوت استفاده کنم دیگه ؟؟ 

سلام عزیزم ، بله قسمت اول رو پرداخت کنی برات میاد .

بله عزیزم اعتبارت رو میتونی برای هر چندتا فروشگاهی که دوست داری استفاده کنی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من قسطی خریدم ۵۰۰ واریز کردم فردا صبح زود برام فرستادن سالم و باکیفیت 

اره بعد ۳۰ روز قسطای دیگه شروع میشه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اره من قسطی خریدم ۵۰۰ واریز کردم فردا صبح زود برام فرستادن سالم و باکیفیت اره بعد ۳۰ روز قسطای دیگه ...

مرسی عزیز دل 

پس قسط دوم بعد سی روز فعال میشه ؟ 

بنظرت خرید طلا هم ارزش داره ازونجا ؟ 

مرسی عزیز دل پس قسط دوم بعد سی روز فعال میشه ؟ بنظرت خرید طلا هم ارزش داره ازونجا ؟

اره ۳۰ رو بعد اولین واریز 

نه بنظرم ادم بره توی طلافروشیای شهر دنبال یه جای ثابت بگرده همیشه بخره بهترشه 

اره من قسطی خریدم ۵۰۰ واریز کردم فردا صبح زود برام فرستادن سالم و باکیفیت اره بعد ۳۰ روز قسطای دیگه ...

عزبزم یه سوال ؛ 

چیکار کنیم اعنبارمون زیاد شه تو اسنپ ؟ 

مثلا با انلاین پرداخت کردن با نقدی و‌ .. تفاوتشون ؟ 

یا راه دیگه ؟ مرریی🤍🤍

عزبزم یه سوال ؛ چیکار کنیم اعنبارمون زیاد شه تو اسنپ ؟ مثلا با انلاین پرداخت کردن با نقدی و‌ .. تفاو ...

نه تفاوتی نداره فقط من اسنپ خیلییی میگیرم سفارش غذا هم زیاده اسنپ تشخیص میده اعتبار میده چون میدونه تو اپلیکیشنش فعالیت داری 

و اینکه از اعتبار استفاده کنی بهتره چون بعدش بیشتر بهت اعتبار میدن

نه تفاوتی نداره فقط من اسنپ خیلییی میگیرم سفارش غذا هم زیاده اسنپ تشخیص میده اعتبار میده چون میدونه ...

منظورت از اعتبار استفاده کردن همون امتیازیه که جمع شده دیگه اونو‌مثلا خرجش بکنی قسطی اینا ذرسته ؟؟؟ 

عزیزم تا الان‌چقد بوده اعتبارت چون‌میگی‌زیاد فعالیت داشتی؟ مثلا چن تومن بود

نه تفاوتی نداره فقط من اسنپ خیلییی میگیرم سفارش غذا هم زیاده اسنپ تشخیص میده اعتبار میده چون میدونه ...

من با ماشین خودم‌میرم‌معمولا شهرستانم  

مثلا میخام ازین به بعد ماشینمو ببرم بذارم پارکینگ شهرهای بزرگتر رفتنی ؛ بعد داخل شهرارو اسنپ بگیرم برا کارام ؛ این فکر معقولیه بنظرت ؟؟ 😁

منظورت از اعتبار استفاده کردن همون امتیازیه که جمع شده دیگه اونو‌مثلا خرجش بکنی قسطی اینا ذرسته ؟؟؟ ...

اره یعنی امتیازی که بت میدن رو استفاده کنی میفهمن کاربر وفاداری و هی اعتبار میدن 

من اخرین اعتباری که بهم دادن خرید قسطی تا سقف ۵ میلیون بود 

و پیام پایینی که گفتی میخای داخل شهرو با اسنپ بری حقیقتش اصن معقول نیس چون اسنپ خیلیییی گرون شده و با ماشین خودت بری بهتره 

فعالیت میتونه مثلا از پیک اسنپ استفاده کنی از اسنپ فود خرید کنی فروشگاه اسنپ مثلا سفارش بدی حتما لازم نیس اسنپ ماشین بگیری‌ 

اره یعنی امتیازی که بت میدن رو استفاده کنی میفهمن کاربر وفاداری و هی اعتبار میدن من اخرین اعتباری که ...

اهاااا مرسی عزیزم که گفتین خیلی درسته 

شهرما اسنپ نداره وگرنه سفارش میدادم پیک و فود 

پس همون از فروشگاهاشم انلاین و نقدی خرید کنم پس بمن امتیاز میده ازه ؟؟؟ اینطوری پس خوبه برام