2777
2789

اما داداشم میگ بدون بچهات. من ی دختر اوتیسمی وی پسر دارم ک چشماش شدیدا انحراف داره شوهرمم چنباری خیانت کرده اما نمیتونم از یچهام مخصوصا دخترم دوری کنم😭😭فکردن بهش دلمو میسوزونه واقعا الانم مدتیه فقد بخاطر بچهام موندم دیگه کاری بهش ندارم ن غذاش ن لباساش ن خوابش ن بیرون رفتناش خطش زدم اززندگیم بنظرتون طلاق بگیرم یا درقبال بچهام مسولیت دارم😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از خانواده ات و داداشاتم دل بکن چطور دلشون میاد 

این خانواده ایی ک شما داری ۲روز برای طلاق بری روز سوم لقمه هاتو میشمارن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم اگه شرایط طلاق نداری طلاق نگیر .

اگه یچه هاتو ول کنی با یه پدر بی مسئولیت چه بلایی سرشون میاد . بمون و از بچه هات مراقبت کن . اگه شوهرت از کاراش پشیمونه سعی کن باهاش مدارا کنی ببرش مشاور و زوج درمانی برید . با شوهرت حرف بزن بگو به خاطر بچه ها هم گه شده به خودت بیا هر دوتون سعی کنید نقاط مثبتتون رو تقویت کنید مقاط منفی رو کمرنگ کنید . 

اگر هم واقعا شوهرت آدم بشو نیست سعی کن شرایط داشته باشی مثلا بتونی خونه مستقل بگیری با بچه هات بمونی بعد طلاق بگیر

والا از خانواده ات و داداشاتم دل بکن چطور دلشون میاد این خانواده ایی ک شما داری ۲روز برای طلاق بری ر ...

😓😭😭میدونم هرکی میره سرزندگیش اما من دارم داغون میشم

خب اين چ حمايتي هست؟در واقع اين پيام رو بهت دادن بشين سر زندگيت رو ما حساب نكنروي اموزش دخترت و توا ...

خدا امواتت بیامرزه 

خیلی خوب راهنمایی میکنی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد