2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 47 پست

زن ها میتونن عاشق بشن 

ولی مردا نه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
من همینجوری عاشق شدمعین زنده زنده سوختن میموننخواستی کسیو نفرین کنی دعا کن همینجوری عاشق شه

وای تا این حد بده.. گاهی بخاطر غرور بیش از حدم میگم عاشق بشم غروری نمی‌مونه ولی با حرفای شما فهمیدم عاشق شدن ی نوع عذابه 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود دارن همچین چیزایی که گفتی !

و بَدع!

چون فقط خودت آسیب میبینی و هیچ آدمی هم ارزش آسیب دیدن روحتو زیبایی جسمتو ندارع!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اره هستم به هرکی دردمو بگم چیا کشیدم میگه کات ولی نمیتونم نمیشه دوسش دارم اونم دوسم دارم ولی خب یه چ ...

بله عشق همچین چیزیه عقل آدم کار نمیکنه و چشم کور میشه 

وجود دارن همچین چیزایی که گفتی !و بَدع!چون فقط خودت آسیب میبینی و هیچ آدمی هم ارزش آسیب دیدن روحتو ز ...

😔

مناسفانه وجود داره لعنتیمکانیسم کوفتی ش رو نمی دونمولی پنجاه سال هم نبینیش ب محض اینکه ی عاشقانه گوش ...

من ی بار عاشق شدم . تو دوران نوجوونی. شانزده سالگی پنج سال درگیرش بودم و بعد کم کم سعی کردم خوب بشم دور شدم ازش و الان با گذشت این همه سال .. بعد دو سال تلاش یکی دیگه جاش اومد. اما حسن ب این مثل اون زمان نیست 

😔

ببین ناراحتی دارع ها اما ی بازه زمانی کم 

بعدش فقط عقلتون میبینی بعد قلبتو 

واسه این آدما گذاشتن قلب ی کمی زیادیه 

باید عقلانی ب این قضیه نگاه کرد

اسم ی سری وابستگی هارو میزاریم عشق

اسم ی سری حسای زودگذر چند ماهه و فوقش یک ساله رو میزاریم عشق 

اگه عشق هست پس چرا بعد گذشت ۱سال از رابطه تمام اخلاقای بد و اختلافات رو کار میاد و تمومش میکنیم؟

پس نیییست!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ببین ناراحتی دارع ها اما ی بازه زمانی کم بعدش فقط عقلتون میبینی بعد قلبتو واسه این آدما گذاشتن قلب ی ...

بله ی عشق زودگذر سه چهار ساله رو خودم تجربه کردم اما خیلی آسیب دیدم طرف مقابلمم مثل من اذیت میشد تر دو وابستگی شدید داشتیم و سعی کردیم با کمک هم دور بشیم