نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1973 عنوان یسوااال واقعا راسته یا شایعه س🤔 204 بازدید | 11 پست من بیشترشبا عادت دارم دیر میخوابم بعد مامانم میگه باعث کمخونی شدید میشه شبا دیرخوابیدن راسته واقعا یا بازم مامانا از خودشون میگن 😂 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅 1404/07/29 | 09:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرالمهدی110 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1370 چند سال داری؟ تو بچه هایی که تو سن رشد هستن معمولا دیدم باعث کوتاهی قد میشه. کم خونی رو نمیدونم 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1973 چند سال داری؟ تو بچه هایی که تو سن رشد هستن معمولا دیدم باعث کوتاهی قد میشه. کم خونی رو نمیدونم من ۲۱ سالمه منم راجب این ک تو سن رشد باعث کوتاهی قد میشه شنیدم اما کمخونی رو از مامانم شنیدم نمیدونم راسته یا ن این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
منتظرالمهدی110 عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 1370 من ۲۱ سالمه منم راجب این ک تو سن رشد باعث کوتاهی قد میشه شنیدم اما کمخونی رو از مامانم شنیدم نمیدونم ... من خودم مادرم به نظرم به حرف مادرت گوش کن برا خوبی خودت میگه😘 💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1973 فدات ربطی نداره ولی تا میتونی سه شیره بخور خو خداروشکر اخه من شبا گاهی دیرمیخوابم 😄هف شیره میگن بهتره نمیدونم اما باید اصل باشه..چخبر از نامزدت؟ بهش گفتی؟ این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
tareneh78 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 4057 خو خداروشکر اخه من شبا گاهی دیرمیخوابم 😄هف شیره میگن بهتره نمیدونم اما باید اصل باشه..چخبر از نامزد ... والا انگار بی حوصله ست دیگه ، کم قربون صدقم میره، بهش گفتم بیا فلان آموزش رو انجام بدیم گفت دل و دماغ هیچ کاری نیست نمیدونم چه مرگشه منم فعلا فاصله گرفتم
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1973 والا انگار بی حوصله ست دیگه ، کم قربون صدقم میره، بهش گفتم بیا فلان آموزش رو انجام بدیم گفت دل و دما ... شاید پشیمون شده عجیبه والا این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
tareneh78 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 4057 شاید پشیمون شده عجیبه والا وقتی فاصله میگیرم اونم فاصله میگیره
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 1973 وقتی فاصله میگیرم اونم فاصله میگیره خب خیلی فاصله نگیر مال منم بیشتر همینطوره اینا کمبود محبت دارن تو سعی کن گاهی براش عشوه بیای قربون صدقه ش برو پشت تلفن ببین چطوریه بازم سرده این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
tareneh78 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 4057 خب خیلی فاصله نگیر مال منم بیشتر همینطوره اینا کمبود محبت دارن تو سعی کن گاهی براش عشوه بیای قربون ص ... نه تلفنی خوبه اما تو چت سرده و پنج شش ساعت یکبار جواب میده