2777
2789
عنوان

یسوااال واقعا راسته یا شایعه س🤔

204 بازدید | 11 پست

من بیشترشبا عادت دارم دیر میخوابم بعد مامانم میگه باعث کمخونی شدید میشه شبا دیرخوابیدن راسته واقعا یا بازم مامانا از خودشون میگن 😂

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

چند سال داری؟ تو بچه هایی که تو سن رشد هستن  معمولا دیدم باعث کوتاهی قد میشه. 

کم خونی رو نمیدونم

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال داری؟ تو بچه هایی که تو سن رشد هستن معمولا دیدم باعث کوتاهی قد میشه. کم خونی رو نمیدونم

من ۲۱ سالمه 

منم راجب این ک تو سن رشد باعث کوتاهی قد میشه شنیدم اما کمخونی رو از مامانم شنیدم نمیدونم راسته یا ن 

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

من ۲۱ سالمه منم راجب این ک تو سن رشد باعث کوتاهی قد میشه شنیدم اما کمخونی رو از مامانم شنیدم نمیدونم ...

من خودم مادرم 

به نظرم به حرف مادرت گوش کن برا خوبی خودت میگه😘

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

فدات ربطی نداره ولی تا میتونی سه شیره بخور

خو خداروشکر اخه من شبا گاهی دیرمیخوابم 😄هف شیره میگن بهتره نمیدونم اما باید اصل باشه..

چخبر از نامزدت؟ بهش گفتی؟

خو خداروشکر اخه من شبا گاهی دیرمیخوابم 😄هف شیره میگن بهتره نمیدونم اما باید اصل باشه..چخبر از نامزد ...

والا انگار بی حوصله ست دیگه ، کم قربون صدقم میره، بهش گفتم بیا فلان آموزش رو انجام بدیم گفت دل و دماغ هیچ کاری نیست 

نمی‌دونم چه مرگشه منم فعلا فاصله گرفتم

والا انگار بی حوصله ست دیگه ، کم قربون صدقم میره، بهش گفتم بیا فلان آموزش رو انجام بدیم گفت دل و دما ...

شاید پشیمون شده عجیبه والا

وقتی فاصله میگیرم اونم فاصله میگیره

خب خیلی فاصله نگیر مال منم بیشتر همینطوره اینا کمبود محبت دارن تو سعی کن گاهی براش عشوه بیای قربون صدقه ش برو پشت تلفن ببین چطوریه بازم سرده