2777
2789
عنوان

شوخی بیجا

93 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،من با خواهرشوهرم زیاد شوخی میکردم،البته شوخی سنگین ،چند وقته دیگه شورش رو درآورده تو جمع خانواده شوخی میکنه ،جلوی شوهر اون یکی خواهر شوهرم و عروس تازه ش ،خونه پدر شوهرم سر سفره پسرش گفت زن دایی قورمه سبزی خوشمزه درست میکنه ،برگشته میگه ما یادش دادیم ،وامثال این شوخیا یا برو کنار از سر سفره چقدر میخوری ،جلو عروسش جو گیر شده نمیدونم باهاش چیکار کنم ،من سر جمع بار دوم بود که عروسش رو میدیدم چه الزامی داره انقدر چرت وپرت بگه

دیگه باهاش شوخی نکن

اگه گوش میده که تو خلوت بهش بگو شوخی هم جا و مکانی داره

و اگه تکرار کرد بی‌محلی کن انگار که نشنیدی و وجود نداره

اگه بازم درست نشد یه بار که تو جمع اینجوری گفت تو هم همونجا بهش بگو عزیزم تو دیگه یه آدم بزرگ و بالغی دیگه باید بدونی شوخی هم جا و مکانی داره این رفتارا زشته برات

بلکه خجالت بکشه تکرار نکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
دیگه باهاش شوخی نکناگه گوش میده که تو خلوت بهش بگو شوخی هم جا و مکانی دارهو اگه تکرار کرد بی‌محلی کن ...

به فکر خودم هم رسید ،گفتم این بار دیگه محل نمیذارم ،زشته به خدا هم من سن وسالی دارم هم اون ،جلو عروسش بده چی فکر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فکر خودم هم رسید ،گفتم این بار دیگه محل نمیذارم ،زشته به خدا هم من سن وسالی دارم هم اون ،جلو عروس ...

بعضیا یا جنبه‌ی شوخی ندارن یا از روی ندانم کاری اینجوری میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
رو زیادی هم که بدی اینطوری میشه ،بعضی ها جنبه ندارن،گاهی فکر میکنم خودم مقصرم

شما که مقصر نیستی اون رفتار اشتباهی داره

ولی خب گاهی اگه با یکی سر و سنگین‌تر رفتار کنیم فرصت رفتار اشتباه رو بهش ندادیم

شما که مقصر نیستی اون رفتار اشتباهی دارهولی خب گاهی اگه با یکی سر و سنگین‌تر رفتار کنیم فرصت رفتار ا ...

من به گفته ی دور وبری هام آدم خوش رویی هستم، سعی میکنم باهمه خوب رفتار کنم،ولی خیلی جاها چوبش رو خوردم

من به گفته ی دور وبری هام آدم خوش رویی هستم، سعی میکنم باهمه خوب رفتار کنم،ولی خیلی جاها چوبش رو خور ...

به نظرم میشه هم خوب رفتار کرد هم حد و حدود رد رعایت کرد

زیاد سخت نگیر اینا که گذشت واسه دفعات بعد حواست باشه

به نظرم میشه هم خوب رفتار کرد هم حد و حدود رد رعایت کردزیاد سخت نگیر اینا که گذشت واسه دفعات بعد حوا ...

به خدا من یک کلمه حرف بخوام بزنم ده بار مزه مزه ش میکنم طرف ناراحت نشه ،شوخی هم اگه میکنم نه با ظاهر طرف نه با عقایدش نه با لهجه و اصالتش و...خیلی سنگین نمیدونم چرا اینطوری میشه

به خدا من یک کلمه حرف بخوام بزنم ده بار مزه مزه ش میکنم طرف ناراحت نشه ،شوخی هم اگه میکنم نه با ظاهر ...

عزمزمه منظورم این نبود شما مقصری

منظورم این بود که رفتار صمیمی ما گاهی باعث میشه طرف مقابل با حساب کردن رو همون صمیمیت همچین رفتارهای اشتباهی کنه منظورم اینه باید حد و حدود بی‌احترامی و صمیمیت رو نشون داد